Bisikletiniz kaç yıllık?

Bisiklete binmek yerine yürümeyi tercih ediyorum.

Kim ne derse desin umursama. Her şeye karışıp tek hayali 12 saat uyumak olan vizyonsuzlar her yerde var.
Oturduğum yerde hep ilkokul çocukları biniyor bisiklete. Yetişkin insanlardan binen yok. Biraz da ondan çekingenlik. Bisiklete fakirler biniyor kafası var çoğunda medeniyetsizlik işte.

Oturduğum yerde hep ilkokul çocukları biniyor bisiklete. Yetişkin insanlardan binen yok. Biraz da ondan çekingenlik. Bisiklete fakirler biniyor kafası var çoğunda medeniyetsizlik işte.
Adapazarı'nda yaşlılar, çocuklar herkes biniyor.

O zihniyetteki insanlar için üzülüyorum.

3 yıllık, aynı bisikleti bir kez kırdım şimdi ise aynı yerden çatlattım, Salcano gibi gelmişini geleceğini...

O konuda ilki sen gerçekleştir. Başkalarının hayatına karışmasına izin verme arkandan dedikodunu yaparlar en fazla. O da korkaklıktan başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…