turtleraisy Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Bianchi star bisikletim var arada eğlence olsun diye 10 basamaklı falan merdivenlerden iniyorum bir zarari var mı, varsa ne? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Bianchi star bisikletim var arada eğlence olsun diye 10 basamaklı falan merdivenlerden iniyorum bir zarari var mı, varsa ne?
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 21 Haziran 2023 #2 turtleraisy dedi: Bianchi star bisikletim var arada eğlence olsun diye 10 basamaklı falan merdivenlerden iniyorum bir zarari var mı, varsa ne? Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli böyle tekrarlarsanız süspansiyon elinizde kalır. Lastik zarar görür. He benim param var zenginim diyorsan, keyfinize bakabilirsiniz.
turtleraisy dedi: Bianchi star bisikletim var arada eğlence olsun diye 10 basamaklı falan merdivenlerden iniyorum bir zarari var mı, varsa ne? Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli böyle tekrarlarsanız süspansiyon elinizde kalır. Lastik zarar görür. He benim param var zenginim diyorsan, keyfinize bakabilirsiniz.
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 21 Haziran 2023 #4 Bir zararı olacağını sanmıyorum.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #5 Lastik elbette zarar görür ancak sürekli yapmıyorsanız birşey olmaz bence keyfini çıkarın.
Yoto Centipat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #6 Sıkıntı yok.
S swashi1331 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 7 21 Haziran 2023 #7 Downhill ya da enduro gibi bisikletiniz yoksa yapmamanızı öneririm. Hem tehlikeli hem de bisiklete zarar verir.
Downhill ya da enduro gibi bisikletiniz yoksa yapmamanızı öneririm. Hem tehlikeli hem de bisiklete zarar verir.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #8 Bisikleti düzgün kullanamayan ve dikkatsiz adam için tehlikelidir ama iyi sürüyorsanız bir sıkıntı olmaz.
Bisikleti düzgün kullanamayan ve dikkatsiz adam için tehlikelidir ama iyi sürüyorsanız bir sıkıntı olmaz.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.954 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2023 #9 swashi1331 dedi: Downhill ya da enduro gibi bisikletiniz yoksa yapmamanızı öneririm. Hem tehlikeli hem de bisiklete zarar verir. Genişletmek için tıkla... Evet. Jant'ın içerisinde ki bilyeler zarar görür tekerlek yalpalayarak döner.
swashi1331 dedi: Downhill ya da enduro gibi bisikletiniz yoksa yapmamanızı öneririm. Hem tehlikeli hem de bisiklete zarar verir. Genişletmek için tıkla... Evet. Jant'ın içerisinde ki bilyeler zarar görür tekerlek yalpalayarak döner.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 21 Haziran 2023 #10 turtleraisy dedi: Bianchi star bisikletim var arada eğlence olsun diye 10 basamaklı falan merdivenlerden iniyorum bir zarari var mı, varsa ne? Genişletmek için tıkla... Hocam dikkatli olun bende severdim lisedeyken merdivenden bisikletle inmeyi, ön teker fırladı bir keresinde kolum bacağım mahvolmuştu.
turtleraisy dedi: Bianchi star bisikletim var arada eğlence olsun diye 10 basamaklı falan merdivenlerden iniyorum bir zarari var mı, varsa ne? Genişletmek için tıkla... Hocam dikkatli olun bende severdim lisedeyken merdivenden bisikletle inmeyi, ön teker fırladı bir keresinde kolum bacağım mahvolmuştu.