BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #1 Merhaba. Bisikletim ümit camoro. Merdivenlerden nasıl inebilirim? Bisiklete zararı var mı veya nasıl inilir? Tekerlek fark eder mi? Dağ bisikleti degil. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022
Merhaba. Bisikletim ümit camoro. Merdivenlerden nasıl inebilirim? Bisiklete zararı var mı veya nasıl inilir? Tekerlek fark eder mi? Dağ bisikleti degil.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.029 Makaleler 63 Çözümler 170 26 Aralık 2022 #2 Seleden kaldırıp kendini arkaya vereceksin biraz sonrası kendi kendine oluyor.
BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 tristessehivernale dedi: Seleden kaldırıp kendini arkaya vereceksin biraz sonrası kendi kendine oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam seleden derken resim var mi veya tekerlek fark eder mi?
tristessehivernale dedi: Seleden kaldırıp kendini arkaya vereceksin biraz sonrası kendi kendine oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam seleden derken resim var mi veya tekerlek fark eder mi?
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.158 Çözümler 1 26 Aralık 2022 #4 Bisiklete zararı çok.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Aralık 2022 #5 Orta süspansiyonu olmayan bisikletle bu tür hareketler yapma, jantı dağıtma ihtimalin yüksek.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.029 Makaleler 63 Çözümler 170 26 Aralık 2022 #6 @BlackMaster Fark eder, Rockrider 520 ile yapıyordum da ben o bisikleti bilmem.
BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #7 Lee Yubin dedi: Orta süspansiyonu olmayan bisikletle bu tür hareketler yapma, jantı dağıtma ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Bunu diyorsanız var. tristessehivernale dedi: @BlackMaster fark eder, rockrider 520 ile yapıyordum da ben o bisikleti bilmem. Genişletmek için tıkla... Bisikletimin tam ismini bilmiyorum fakat tekerleği yol tekerleği değil yani asfalt değil ama ne ismini bilmiyorum. Soykan Bickle dedi: Bisiklete zararı çok. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar zararını görmedim çok yaptım açıkçası ama böyle çok da uzun merdivenlerden değil 10 basamak filan. Dosya Ekleri Screenshot_20221227-234236_Google.jpg 74 KB · Görüntüleme: 157
Lee Yubin dedi: Orta süspansiyonu olmayan bisikletle bu tür hareketler yapma, jantı dağıtma ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Bunu diyorsanız var. tristessehivernale dedi: @BlackMaster fark eder, rockrider 520 ile yapıyordum da ben o bisikleti bilmem. Genişletmek için tıkla... Bisikletimin tam ismini bilmiyorum fakat tekerleği yol tekerleği değil yani asfalt değil ama ne ismini bilmiyorum. Soykan Bickle dedi: Bisiklete zararı çok. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar zararını görmedim çok yaptım açıkçası ama böyle çok da uzun merdivenlerden değil 10 basamak filan.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.158 Çözümler 1 28 Aralık 2022 #8 BlackMaster dedi: Bunu diyorsanız var. Bisikletimin tam ismini bilmiyorum fakat tekerleği yol tekerleği değil yani asfalt değil ama ne ismini bilmiyorum. Şu ana kadar zararını görmedim çok yaptım açıkçası ama böyle çok da uzun merdivenlerden değil 10 basamak filan. Genişletmek için tıkla... Göbeği dağıtınca buraya F/P göbek arıyorum yazarsın artık.
BlackMaster dedi: Bunu diyorsanız var. Bisikletimin tam ismini bilmiyorum fakat tekerleği yol tekerleği değil yani asfalt değil ama ne ismini bilmiyorum. Şu ana kadar zararını görmedim çok yaptım açıkçası ama böyle çok da uzun merdivenlerden değil 10 basamak filan. Genişletmek için tıkla... Göbeği dağıtınca buraya F/P göbek arıyorum yazarsın artık.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 28 Aralık 2022 #9 BlackMaster dedi: Bunu diyorsanız var. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman onu yumuşat biraz daha. Darbeleri sönümlemesini maksimum olsun.
BlackMaster dedi: Bunu diyorsanız var. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman onu yumuşat biraz daha. Darbeleri sönümlemesini maksimum olsun.