Bisikletle otobüse binilir mi?

zerokelesh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar maalesef dağın tepesinde oturduğum için bisikletle o yokuşu çıkmak tam bir işkence. Sırf bu yüzden bisiklet sürmeği bıraktım. Elazığ'da otobüslere bisiklet ile binebilir miyim?

Arkadaşlar maalesef dağın tepesinde oturduğum için bisikletle o yokuşu çıkmak tam bir işkence. Sırf bu yüzden bisiklet sürmeği bıraktım. Elazığ'da otobüslere bisiklet ile binebilir miyim?

Otobüsler boşsa İstanbul'da binebiliyorsun. Ama sizin şehirde farklı olabilir.

Aynı sorunu bende yaşamıştım şoförden şoföre değişiyor yani adamın insanlığına kalmış.

Evet otobüse bisikletle binilir ama kalabalık hatlara binersen sıkıntı olabilir hatta çelimsiz insanlar laf bile atabilir.

Normalde engelliler için ayrılmış yere bisiklet koyulabiliyor ama eğer aşırı kullanılan hat ise bineceğiniz otobüs, işler değişebilir.

Aslında otobüsün ön bölümünde bisiklet aparatları oluyor ama güvenmiyorum ben ne kadar kitlesemde bir kaza yapsa bisiklet zarar görür.

Normalde engelliler için ayrılmış yere bisiklet koyulabiliyor ama eğer aşırı kullanılan hat ise bineceğiniz otobüs, işler değişebilir.

Akşam saatleri hariç bindiğim hat genelde az kullanılıyor ve engelli yeri var. Bazı insanlardan kesin laf yiyeceğim sırf bu yüzden ama denemeye değer. Sağol 😃

Aslında otobüsün ön bölümünde bisiklet aparatları oluyor ama güvenmiyorum ben ne kadar kitlesemde bir kaza yapsa bisiklet zarar görür.
Elazığ'da onlardan yok işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı