K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Aralık 2024 #1 Merhaba Süleyman Kılınç'ın tek teker nasıl yapılır videosunu izlemiştim çalıştım ama hala da yapamıyorum. Bilen varsa yazsın 15 gündür çalışıyorum.
Merhaba Süleyman Kılınç'ın tek teker nasıl yapılır videosunu izlemiştim çalıştım ama hala da yapamıyorum. Bilen varsa yazsın 15 gündür çalışıyorum.
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 kaskaya dedi: Merhaba süleyman kılınç'ın tek teker nasıl yapılır videosunu izlemiştim çalıştım ama hala da yapamıyorum. Bilen varsa yazsın 15 gündür çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Ağırlığını aşağıya ver verirkende dengede kalmaya çalış ilk tekere kalkerken pedala aban gerisi denge ve çalışma zaten.
kaskaya dedi: Merhaba süleyman kılınç'ın tek teker nasıl yapılır videosunu izlemiştim çalıştım ama hala da yapamıyorum. Bilen varsa yazsın 15 gündür çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Ağırlığını aşağıya ver verirkende dengede kalmaya çalış ilk tekere kalkerken pedala aban gerisi denge ve çalışma zaten.
K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Aralık 2024 #3 Furkan_R4KT dedi: Ağırlığını aşağıya ver verirkende dengede kalmaya çalış ilk tekere kalkerken pedala aban gerisi denge ve çalışma zaten. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarını yaptım ama hala da olmadı.
Furkan_R4KT dedi: Ağırlığını aşağıya ver verirkende dengede kalmaya çalış ilk tekere kalkerken pedala aban gerisi denge ve çalışma zaten. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarını yaptım ama hala da olmadı.