Bisikletli kurye olunur mu?

Abiler selam,
Ben İstanbul'dayım. 18 yasindayim.
Universiteye hazirlaniyordum bu sene. Malum az kaldi sinava ve yazin calismayi dusunuyorum. Jetbee karsima cikti bisikletle paket basi 15 km basi 3TL. İstedigim zaman yapabiliyorum. Dershanem var diye haftada 1 gun bosum. Diger gunlerde belli saatlerde bos oluyorum. Sizce bisikletli kurye yapilir mi?

Abiler selam,
Universiteye hazirlaniyordum bu sene. Malum az kaldi sinava ve yazin calismayi dusunuyorum. Jetbee karsima cikti bisikletle paket basi 15 km basi 3TL. İstedigim zaman yapabiliyorum. Dershanem var diye haftada 1 gun bosum. Diger gunlerde belli saatlerde bos oluyorum. Sizce bisikletli kurye yapilir mi?

Olunur bence neden olmasın annemin kartını bisikletle getirmişti bir amca bisikletli kuryeydi.

Abiler selam,
Yapılır yapılmasınada yorucu olur. Elektrikli bisiklet gerekir bence.

Yaparsın yapmasına ancak bayırlar insanı öldürür kendim ebike sahibiyim ve bisiklet alım satım ile uğraşıyorum eğer kondinasyonun kötüyse sakın bu işe girme ilk günde pestilin çıkar çünkü İstanbul sokakları çok bayırlı ancak ebike varsa çok rahat yaparsınız.

Ayrıca İstanbul'da çok fazla dengesiz var onlara da dikkat etmek lazım örneğin yolun ortasında 2 minibüs durup sohbet ediyor, adam telefonla konuşarak yola bakmadan atlıyor, aynaya bakmadan sağa kırıyor seni sağa sıkıştırıyor ve en kötüsü ve taksimin ara sokaklarında çok bulunan kekolar bisikletlere bir bakışları var sanki düşmanları çalmak için her hareketini gözlüyorlar.

Hocam boyle her zaman degil dedigim gibi 1 bos gunum var o zaman da 5 saat falan. Diger gunlerdede musaitsem 3 saat falan diye dusundum. Kondisyon biraz kotu ama toparlarim diye dusunuyorum zamanla.

İstanbul için kondisyon ciddi bir antrenman demek bayırları çok dik eminönü, taksim, bağcılar gibi yerlerde insanın göbeğini çatlatacak bayırlar var ve 15km de 3TL çok az çünkü 5km yolu ben ebike ile stabil 30kmh ile Max 30 dk minimum 10dk arasında tamamlıyorum. Yani bana göre gereksiz eğer ciddi para verseydi direk gözüm kapalı girerdim bu işe :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı