Bisikletli kurye olunur mu?

İstanbul için kondisyon ciddi bir antrenman demek bayırları çok dik eminönü, taksim, bağcılar gibi yerlerde insanın göbeğini çatlatacak bayırlar var ve 15km de 3TL çok az çünkü 5km yolu ben ebike ile stabil 30kmh ile Max 30 dk minimum 10dk arasında tamamlıyorum. Yani bana göre gereksiz eğer ciddi para verseydi direk gözüm kapalı girerdim bu işe :D.

Hocam peki Yemeksepeti'nin sistemi nasıl? Bilginiz var mi? Ucreti falan.

Hocam peki Yemeksepeti'nin sistemi nasıl? Bilginiz var mi? Ucreti falan.

Yemeksepeti biraz sıkıntı gibi vergi levhasi falan istiyor ne oldugunu bilmiyorum.

Hocam yanlış anlamissiniz.
Paket basi 15TL.
Km basi 3 TL.

Onlarda bisikletli kurye var mı ki? Bisiklet ile alakalı çoğu şeyde bilgi sahibiyim ancak bisikletli kuryede maalesef.

Seceneklerde vardi da.

Şimdi biraz daha mantıklı geldi. Bu türde yeni bilgiler öğrendinizde buraya yazar mısınız bizde yararlanalım.

Hocam trendyolgo da km basi 2.2TL paket basi 14.5.
Jetbeeye gore dusuk ama Trendyol'un guzel kampanyalari var haftalik. Jetbee dede ayni sekilde guzel varsa ona başvuracağım yoksa Trendyol.
Yemeksepeti vergi dairesi adresi levha falan istedi ne oldugunu bilmedigimden direk eledim onu.

Hocam trendyolgo da km basi 2.2TL paket basi 14.5.
Jetbeeye gore dusuk ama Trendyol'un guzel kampanyalari var haftalik. Jetbee dede ayni sekilde guzel varsa ona başvuracağım yoksa Trendyol.
Yemeksepeti vergi dairesi adresi levha falan istedi ne oldugunu bilmedigimden direk eledim onu.

Ayrica jetconnect te sirketi olmayan kisilere yuzde 35 gibi bir oran kesinti olur diyor ne oldugunu tam bilmiyorum.

Son düzenleme:
@GGHOST Hocam konuyu hortlattık. Sormam gereken soru var. Jetbee ve Trendyol'da kuryelik yaptınız geçen bu sürede. Şirket meslesi, kazançlar nasıl işliyor? Hangisini beğeniyorsunuz? fikriniz varsa söyler misiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı