Bisiklette tekere alamıyorum

XqLaxyy

Decapat
Selam arkadaşlar, ben bisiklette tekere almak istiyorum fakat bir türlü yapamıyorum pedala abanıyorum olmuyor ayakta deniyorum olmuyor her türlü yolu deniyorum ama bir gram kalkmıyor maşa çalışmadığı için maşadan destek alamıyorum acaba yeni bisiklete geçsem yapabilir miyim?

Selam arkadaşlar, ben bisiklette tekere almak istiyorum fakat bir türlü yapamıyorum pedala abanıyorum olmuyor ayakta deniyorum olmuyor her türlü yolu deniyorum ama bir gram kalkmıyor maşa çalışmadığı için maşadan destek alamıyorum acaba yeni bisiklete geçsem yapabilir miyim?

YouTube'da birçok videosu var oradan öğrenebilirsin. (tek teker nasıl yapılır yazman yeterli olacaktır)

YouTube'u inceledim ama dediğim gibi maşa çalışmıyor ve galiba maşadan destek alarak tekere kalkıyormuşuz o yüzden yeni bisiklete geçene kadar hayal gibi duruyor.

İllaki maşa olacak diye bir kural yok amortisörsüz maşalarda bile kolaylıkla kaldırılabiliyor sen çok yanlış anlamışsın olayı her bisiklette ön kaldırılabilir, yol bisikletiyle bile ön kardıran gördüm.

Hocam yapması basit zaten maşasızda çekilir maşadan gücün çok yetmiyorsa maşadan alırsın desteğini. Tekere çektikten sonra kendini koltuğun normal oturma pozisyonlarına göre biraz daha geri çekmen gerekiyor.

YouTube'u inceledim ama dediğim gibi maşa çalışmıyor ve galiba maşadan destek alarak tekere kalkıyormuşuz o yüzden yeni bisiklete geçene kadar hayal gibi duruyor.

Dostum maşa olmasa da olur kendini öne veriyorsun zaten kaliteyle alakası yok bisiklet sadece kaatkı sunar sen kendini öne verip geri çekiceksin bir anda pedala abanıp gidonu kendine doğru çekip gidiceksin mümkünse fren kullan kullanamazsan pedalı falan bırak.

Dostum maşa olmasa da olur kendini öne veriyorsun zaten kaliteyle alakası yok bisiklet sadece kaatkı sunar sen kendini öne verip geri çekiceksin bir anda pedala abanıp gidonu kendine doğru çekip gidiceksin mümkünse fren kullan kullanamazsan pedalı falan bırak.
Hocam gücün yoksa maşadan destek alıyorsun zaten. O başlangıç için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı