A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar, geçen bisikletten düştüm ve kolum yaralandı. Neyse ki kabukları attı ama beyaz yara izi olarak kaldı. Kantaron yağı sürüyorum, geçer mi bu durum? Gerçekten hayattan soğuttu beni. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri kol.jpg 64,7 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2025
Arkadaşlar, geçen bisikletten düştüm ve kolum yaralandı. Neyse ki kabukları attı ama beyaz yara izi olarak kaldı. Kantaron yağı sürüyorum, geçer mi bu durum? Gerçekten hayattan soğuttu beni. Ne yapmalıyım?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 26 Temmuz 2025 #2 Birkaç güne bir şey kalmaz merak etme. İyileşme belirtisi o.
A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #3 soulsteal59 dedi: Birkaç güne bir şey kalmaz merak etme. İyileşme belirtisi o. Genişletmek için tıkla... umarım hocam hiç istemiyorum saçma bi sebepten dolayı böyle kalmasını
soulsteal59 dedi: Birkaç güne bir şey kalmaz merak etme. İyileşme belirtisi o. Genişletmek için tıkla... umarım hocam hiç istemiyorum saçma bi sebepten dolayı böyle kalmasını