O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #11 xquerzy dedi: Bütçenizi 100k gibi bir şey yapabilirseniz 2.el honda dio alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam peki vitesli bir motor alıp örneğin yamaha ybr125 gibi eski model bir motorda vitesli öğrenmek mantıklımı sonuçta a1 alıcam ve sınava vitesli bir motorla giricem önce vatan dedi: yani ama ben almanyada büyüdüm orda motorlu gruplarda üyeydim asi gençliktik deli gibi çılgın yaşardık kendi çetemiz vardı yani ! Genişletmek için tıkla... vay benim amcamda almanyada motorcu klubüne üye yoksa amcammısın d
xquerzy dedi: Bütçenizi 100k gibi bir şey yapabilirseniz 2.el honda dio alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam peki vitesli bir motor alıp örneğin yamaha ybr125 gibi eski model bir motorda vitesli öğrenmek mantıklımı sonuçta a1 alıcam ve sınava vitesli bir motorla giricem önce vatan dedi: yani ama ben almanyada büyüdüm orda motorlu gruplarda üyeydim asi gençliktik deli gibi çılgın yaşardık kendi çetemiz vardı yani ! Genişletmek için tıkla... vay benim amcamda almanyada motorcu klubüne üye yoksa amcammısın d
Ö önce vatan Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 584 Çözümler 5 23 Nisan 2025 #12 Keşke olsaydımneyse ortak bir bağlantımız varmış.
O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #13 önce vatan dedi: Keşke olsaydımneys eortak bir bağlantımız varmış. Genişletmek için tıkla... almanyanın neresi hocam
önce vatan dedi: Keşke olsaydımneys eortak bir bağlantımız varmış. Genişletmek için tıkla... almanyanın neresi hocam
Ö önce vatan Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 584 Çözümler 5 23 Nisan 2025 #14 Günümüzün motorları çok farklı sen önce bütcene göre piyasada ne var onu araştır.