falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Merhaba. Yanlışlıkla bu linke tıkladım sorun çıkar mı? Teşekkürler.
muz13 Yoctopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ağustos 2025 #2 büyük ihtimal Mail bilginizi alıp Hesabınıza Spam mail göndereceklerdir. Hesabınıza gelen bilmediğiniz Maillere tıklamamaya dikkat edin.
büyük ihtimal Mail bilginizi alıp Hesabınıza Spam mail göndereceklerdir. Hesabınıza gelen bilmediğiniz Maillere tıklamamaya dikkat edin.
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #3 muz13 dedi: Büyük ihtimal mail bilginizi alıp hesabınıza spam mail göndereceklerdir. Hesabınıza gelen bilmediğiniz maillere tıklamamaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Mailim açık değildi tarayıcıda başka bir şeyle karşılaşır mıyım?
muz13 dedi: Büyük ihtimal mail bilginizi alıp hesabınıza spam mail göndereceklerdir. Hesabınıza gelen bilmediğiniz maillere tıklamamaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Mailim açık değildi tarayıcıda başka bir şeyle karşılaşır mıyım?
muz13 Yoctopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ağustos 2025 #4 Pek sanmıyorum kişisel Hesabınız açık olmadığı için büyük bir ihtimal sıkıntı olmaz ama içinizde bilgisayarıma bir şey bulaştı hissi varsa Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.
Pek sanmıyorum kişisel Hesabınız açık olmadığı için büyük bir ihtimal sıkıntı olmaz ama içinizde bilgisayarıma bir şey bulaştı hissi varsa Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.
ali dursun Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 465 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #5 bit.ly güvenilir bir link kısaltma servisidir. Önemli olan hangi linke gittiğidir. Kontrol ettiğimde instagrama gidiyor bir sorun teşkil etmez.
bit.ly güvenilir bir link kısaltma servisidir. Önemli olan hangi linke gittiğidir. Kontrol ettiğimde instagrama gidiyor bir sorun teşkil etmez.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.901 Çözümler 39 Yer Dünya 19 Ağustos 2025 #6 Bir şey indirmediysen sıkıntı yok.