Bit pazarından alınan HDD 10 saniye çalışıp duruyor

picarean

Kilopat
Yer
İzmir
SSD veya HDD modeli
WD 1 TB Caviar Green
Anakart
B560M H
Bugün bitpazarından 2 tane hard disk aldım, bir tanesi çalıştı, diğerini takınca SATA ve Power kablosunu 5-10 saniye çalışıp kapanıyor sesi kesiliyor.

Sıfır değil alet herhalde. Bitpazarı HDD'mi satıyormuş artık. Bir insan neden bitpazarından.. neyse..

Cevabı başlıkta.
2. El HDD kumardır.

HDD bu, içinde motor var. Zaten çok sağlam olsa o fiyata vermez. Ya gitmiştir, ya da gitmek üzeredir. Üzerine veri bile koymam.

Çok ucuza aldım, 2 TB HDD'i 50 TL'ye aldım ve çalıştı.

Neden ki?
50 TL'ye pazardan elektronik cihaz alıyorsun, bozuk çıkıyor, halen neden diye mi soruyorsun..

Salatalık yanında satılan cihazdan hayır gelmez de ondan. Hurdacıdan hurda almışsın.. ..

HDD çok hassas mekanik bir cihazdır. Sırt çantasında taşırken bile zarar görebiliyor.
Çok ucuza aldım, 2 TB HDD'i 50 TL'ye aldım ve çalıştı.

Neden ki?

50 TL'ye pazardan elektronik cihaz alıyorsun, bozuk çıkıyor, halen neden diye mi soruyorsun..

Salatalık yanında satılan cihazdan hayır gelmez de ondan. Hurdacıdan hurda almışsın.. ..
Çözebilir miyim diye sormak istedim, bir tanesini çalıştırabildim ve kullanacağım çünkü.

HDD bu, içinde motor var. Zaten çok sağlam olsa o fiyata vermez. Ya gitmiştir, ya da gitmek üzeredir. Üzerine veri bile koymam.
Önemli bir veri koymayacağım, satan kişinin de haberi yok çalışıp çalışmadığından, şansımı denemek için aldım, yapabileceğim bir şey var mı diye sormak istedim, gidip sıfır harddisk alamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…