picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Temmuz 2023 #1 SSD veya HDD modeli WD 1 TB Caviar Green Anakart B560M H Bugün bitpazarından 2 tane hard disk aldım, bir tanesi çalıştı, diğerini takınca SATA ve Power kablosunu 5-10 saniye çalışıp kapanıyor sesi kesiliyor.
Bugün bitpazarından 2 tane hard disk aldım, bir tanesi çalıştı, diğerini takınca SATA ve Power kablosunu 5-10 saniye çalışıp kapanıyor sesi kesiliyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Sıfır değil alet herhalde. Bitpazarı HDD'mi satıyormuş artık. Bir insan neden bitpazarından.. neyse..
Sıfır değil alet herhalde. Bitpazarı HDD'mi satıyormuş artık. Bir insan neden bitpazarından.. neyse..
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 4 Temmuz 2023 #3 Cevabı başlıkta. 2. El HDD kumardır.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 4 Temmuz 2023 #4 2 el kumarın birinde kaybetmişsiniz. Yapıcak bir şey yok.
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 44 4 Temmuz 2023 #5 Dekorasyon veya sanat amaçlı ise alınır. Kullanmak mı şaka olmalı.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Temmuz 2023 #6 arandur dedi: Sıfır değil alet herhalde. Bitpazarı HDD'mi satıyormuş artık. Bir insan neden bitpazarından. Neyse. Genişletmek için tıkla... Çok ucuza aldım, 2 TB HDD'i 50 TL'ye aldım ve çalıştı. 553974 dedi: Dekorasyon veya sanat amaçlı ise alınır. Kullanmak mı şaka olmalı. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
arandur dedi: Sıfır değil alet herhalde. Bitpazarı HDD'mi satıyormuş artık. Bir insan neden bitpazarından. Neyse. Genişletmek için tıkla... Çok ucuza aldım, 2 TB HDD'i 50 TL'ye aldım ve çalıştı. 553974 dedi: Dekorasyon veya sanat amaçlı ise alınır. Kullanmak mı şaka olmalı. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 44 4 Temmuz 2023 #7 HDD bu, içinde motor var. Zaten çok sağlam olsa o fiyata vermez. Ya gitmiştir, ya da gitmek üzeredir. Üzerine veri bile koymam.
HDD bu, içinde motor var. Zaten çok sağlam olsa o fiyata vermez. Ya gitmiştir, ya da gitmek üzeredir. Üzerine veri bile koymam.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #8 picarean dedi: Çok ucuza aldım, 2 TB HDD'i 50 TL'ye aldım ve çalıştı. Neden ki? Genişletmek için tıkla... 50 TL'ye pazardan elektronik cihaz alıyorsun, bozuk çıkıyor, halen neden diye mi soruyorsun.. Salatalık yanında satılan cihazdan hayır gelmez de ondan. Hurdacıdan hurda almışsın.. ..
picarean dedi: Çok ucuza aldım, 2 TB HDD'i 50 TL'ye aldım ve çalıştı. Neden ki? Genişletmek için tıkla... 50 TL'ye pazardan elektronik cihaz alıyorsun, bozuk çıkıyor, halen neden diye mi soruyorsun.. Salatalık yanında satılan cihazdan hayır gelmez de ondan. Hurdacıdan hurda almışsın.. ..
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 4 Temmuz 2023 #9 HDD çok hassas mekanik bir cihazdır. Sırt çantasında taşırken bile zarar görebiliyor. picarean dedi: Çok ucuza aldım, 2 TB HDD'i 50 TL'ye aldım ve çalıştı. Neden ki? Genişletmek için tıkla...
HDD çok hassas mekanik bir cihazdır. Sırt çantasında taşırken bile zarar görebiliyor. picarean dedi: Çok ucuza aldım, 2 TB HDD'i 50 TL'ye aldım ve çalıştı. Neden ki? Genişletmek için tıkla...
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Temmuz 2023 #10 arandur dedi: 50 TL'ye pazardan elektronik cihaz alıyorsun, bozuk çıkıyor, halen neden diye mi soruyorsun.. Salatalık yanında satılan cihazdan hayır gelmez de ondan. Hurdacıdan hurda almışsın.. .. Genişletmek için tıkla... Çözebilir miyim diye sormak istedim, bir tanesini çalıştırabildim ve kullanacağım çünkü. 553974 dedi: HDD bu, içinde motor var. Zaten çok sağlam olsa o fiyata vermez. Ya gitmiştir, ya da gitmek üzeredir. Üzerine veri bile koymam. Genişletmek için tıkla... Önemli bir veri koymayacağım, satan kişinin de haberi yok çalışıp çalışmadığından, şansımı denemek için aldım, yapabileceğim bir şey var mı diye sormak istedim, gidip sıfır harddisk alamam.
arandur dedi: 50 TL'ye pazardan elektronik cihaz alıyorsun, bozuk çıkıyor, halen neden diye mi soruyorsun.. Salatalık yanında satılan cihazdan hayır gelmez de ondan. Hurdacıdan hurda almışsın.. .. Genişletmek için tıkla... Çözebilir miyim diye sormak istedim, bir tanesini çalıştırabildim ve kullanacağım çünkü. 553974 dedi: HDD bu, içinde motor var. Zaten çok sağlam olsa o fiyata vermez. Ya gitmiştir, ya da gitmek üzeredir. Üzerine veri bile koymam. Genişletmek için tıkla... Önemli bir veri koymayacağım, satan kişinin de haberi yok çalışıp çalışmadığından, şansımı denemek için aldım, yapabileceğim bir şey var mı diye sormak istedim, gidip sıfır harddisk alamam.