Bit pazarından RAM almak

Kösteback

Centipat
2 yıl önce kasayı toplarken param yetmediği için 1X 8 GB RAM aldım ve şu an bir 8 daha alıp yükseltmek istiyorum fakat 2 yıl önce 400 TL olan RAM şu an 700 TL civarı sizce bit pazarından 50 TL'ye çıkarmak mantıklı mı İstanbul'da böyle elektronik parçalar bulabileceğim bit pazarları var mı?

Ah be kral cidden vah kafan

50 lira param vardı 15 ona versem kalacak 35, buna dönüş parası dahil
Asıl amacım ekran kartı bulmaktı. i7 3820 alsam 2011 soketmiş zaten bulamazdım anakart. Hem yamuk yumuk pinleri vardı çalışmazdı da. Önce işlemciyi buldum elimde tutum, ekran kartını bulunca işlemciyi bıraktım. Ekran kartına adam 60 lira istemişti ağabey 40 var dedim. 50 lirayı evden çıkarken 5 ve 10 liralık bozdurmuştum 40 lira var deyip 50 lira vermek olmaz diye. Ulan ne şeytanmışım .

Kurban ya da Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk pazar günüydü bu arada. Harçlıkla almıştım.

Bulman olsası,bit pazarı cidden garip bir yer 2 sene önce G300s ve Razer naga 2014 model mouse toplam 10 TL almıştım G300s sıkıntısız çalışıyordu(hala kullanıyorum) Razer'in sadece üst kapağı kırıktı oda çalışıyordu. Şansını dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…