Arkadaşlar, 3 bin TL param var. Öğrenciyim. Öyle yazın kazandığım bir para. Sizce bu parayla Bitcoin alınır mı ve en güvenilir Bitcoin hangi site ya da uygulamadan alınır?
Yok, Bitcoin alma derseniz nereye yatırayım?
Son 1 ayda yükselişe geçti yükselişini sürdürebilir, eğer dolar euro altın gibi şeylere yatırmak istemiyorsanız alın, ama çok hareketli bir birim, riskli olacaktır.
Bitcoin almak isterseniz BtcTurk'ten alabilirsini ancak ben olsam XRP(Ripple) alırdım. Bir çok analist ileride çok değerleneceğini söylüyor. Bu bir tavsiye değil kişisel görüşümdür.
Arkadaşlar, 3 bin TL param var. Öğrenciyim. Öyle yazın kazandığım bir para. Sizce bu parayla Bitcoin alınır mı ve en güvenilir Bitcoin hangi site ya da uygulamadan alınır?
Yok, Bitcoin alma derseniz nereye yatırayım?
Bitcoin almak isterseniz BtcTurk'ten alabilirsini ancak ben olsam XRP(Ripple) alırdım. Bir çok analist ileride çok değerleneceğini söylüyor. Bu bir tavsiye değil kişisel görüşümdür.
Bitcoin almak isterseniz Btcturk'ten alabilirsini ancak ben olsam xrp(ripple) alırdım. Bir çok analist ileride çok değerleneceğini söylüyor. Bu bir tavsiye değil kişisel görüşümdür.