İnflames1231 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, yüklü miktarda Bitcoin alımı yapacağım. Yüklü dediğim 5-10K falan sağlam beni üzmeyecek güvenilir site var mı?
Arkadaşlar, yüklü miktarda Bitcoin alımı yapacağım. Yüklü dediğim 5-10K falan sağlam beni üzmeyecek güvenilir site var mı?
İnflames1231 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #3 Teşekkür ederim dostum peki paribuda güvenilir mi tek yere bağlı kalmak istemiyorum.
umutalper11 Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 128 1 Ocak 2021 #4 İnflames1231 dedi: Teşekkür ederim dostum peki paribuda güvenilir mi tek yere bağlı kalmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... BtcTürk, Binance, Paribu gibi siteler güvenilir.
İnflames1231 dedi: Teşekkür ederim dostum peki paribuda güvenilir mi tek yere bağlı kalmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... BtcTürk, Binance, Paribu gibi siteler güvenilir.
Tamer7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 En düşük komisyon ücretleri Binance borsasında. Paribu, BTCTurk'de komisyonlar biraz daha yüksek. Ayrıca buradan Binance TR borsasına kaydolabilirsin: Hesap Oluştur | Binance TR bu link sayesinde %10'luk bir kazancın olacak. Bol kazançlar dilerim
En düşük komisyon ücretleri Binance borsasında. Paribu, BTCTurk'de komisyonlar biraz daha yüksek. Ayrıca buradan Binance TR borsasına kaydolabilirsin: Hesap Oluştur | Binance TR bu link sayesinde %10'luk bir kazancın olacak. Bol kazançlar dilerim
ositefal Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 31 8 Ocak 2021 #6 İnflames1231 dedi: Arkadaşlar, yüklü miktarda Bitcoin alımı yapacağım. Yüklü dediğim 5-10K falan sağlam beni üzmeyecek güvenilir site var mı? Genişletmek için tıkla... Bitay da tavsiye edebilirim devlet onaylı.
İnflames1231 dedi: Arkadaşlar, yüklü miktarda Bitcoin alımı yapacağım. Yüklü dediğim 5-10K falan sağlam beni üzmeyecek güvenilir site var mı? Genişletmek için tıkla... Bitay da tavsiye edebilirim devlet onaylı.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 7 Nisan 2021 #7 İnflames1231 dedi: Arkadaşlar, yüklü miktarda Bitcoin alımı yapacağım. Yüklü dediğim 5-10K falan sağlam beni üzmeyecek güvenilir site var mı? Genişletmek için tıkla... Bitay kullanıyorum güzel tavsiye ederim.
İnflames1231 dedi: Arkadaşlar, yüklü miktarda Bitcoin alımı yapacağım. Yüklü dediğim 5-10K falan sağlam beni üzmeyecek güvenilir site var mı? Genişletmek için tıkla... Bitay kullanıyorum güzel tavsiye ederim.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #8 Bitcoin, Ether ve Altcoin Al/Sat | Kripto Para Borsası | Binance Binance kripto para borsası - Dünyanın en yüksek hacimli bitcoin ve altcoin kripto borsasını işletiyoruz www.binance.com
Bitcoin, Ether ve Altcoin Al/Sat | Kripto Para Borsası | Binance Binance kripto para borsası - Dünyanın en yüksek hacimli bitcoin ve altcoin kripto borsasını işletiyoruz www.binance.com