Bitcoin almak için uygulama önerisi

CaspKa

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Papara kartımda kalan son 3 lira ile şansımı deneyip Bitcoin'e yatıracağım. BtcTurk'ten almayı düşünüyorum. Ama 2 tane uygulama var. Biri Pro diğeri normal sizce hangisine kaydolayım? Bu da uygulamaların fotoğrafı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-21-22-38-15-29_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg
    Screenshot_2022-11-21-22-38-15-29_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Papara kartımda kalan son 3 lira ile şansımı deneyip Bitcoin'e yatıracağım. BtcTurk'ten almayı düşünüyorum. Ama 2 tane uygulama var. Biri Pro diğeri normal sizce hangisine kaydolayım? Bu da uygulamaların fotoğrafı.
Paribu kullanabilirsin. Ama o paradan bir şey bekleme. BTC Türk ya da Binance'da indirebilirsin.

Paribu ve BtcTurk bence en iyi seçimlerdir ama 3 lira gibi paradan yüksek para kazanmayı cok bekleme Max %3-4 artar yani BTC'nin ortalaması böyle cok para yatıramıyorsan biraz para biriktirip yatırmanı öneririm yoksa uğraştığına değmez.

İşte BtcTurk'ün bir Pro'su bir de normal sürümü var hangisini kullanmalıyım.

3 lira denemek için sadece hafiften arttırırım.

Dostum istediğin kadar arttır BTC'den filan para kazanılmaz geçen 300TL atmıştım 1-2 günde 316 oldu yani uzun süreli tutarsanız belki artar o da 500 TL filan olur birkaç ayda, önerim binomo gibi yerlerden kısa süreli yatırım yapmak az az 50 TL 50 TL yatırın tabii bu sizin bilginize ve şansınıza bağlı kazancınız değişir mesela ilk binomo oynadığımda bilgisiz 300 TL :D kaybetmiştim sonraki oynayışımda 540 TL kazanmıştım tamamen bilgiye ve şansa bağlı bilgiliyseniz kazanırsınız internetten az bir araştırma ile kazanç sağlayacağınızı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı