Bitcoin Dolandırıcılığı

KaanRobert

Decapat
Yer
United States, New York City, Staten Island
Daha fazla  
Dostlar, paramın bir bölümünü Bitcoin'e yatırmayı düşünüyorum, acaba Bitcoin güvenli midir, Bitcoin'de hacklenme olayları vs. oluyor mu? Bileniniz varsa söyleyebilir mi, paramı rahatça yatırabilir miyim?

Hocam yatırmanı tavsiye etmiyorum çünkü şu an araştırmadan öğrenmeden girmeyi düşünüyorsunuz. Bu şekilde bütün paranızı kaybedersiniz. Önce öğrenin.

Ayrıca attığınız başlık çok çok yanlış olmuş.

Hocam onu anlık olarak baksaydınız önceden 2k aşağıdaydı bir anda 5k değer kazandı.

Dediğin iyi oldu baktım 133.000 TL seviyesine fırlamış sabah 128.000'lerdeydi. B550 anakart parası da çıktı.

bitcoin türk lirası veya dolar gibi bir para birimidir. sen cüzdanını çaldırırsan paran gider. bitcoin de de usb bellek olarak satılan cüzdanlar var. bence en güvenli olan onlar. eğer büyük mebla yatıracaksan onlardan kullanmanı tavsiye ederim. önerebileceğim platformlar: btcturk, binance.

Vallahi Bitcoin'de yakında bende girişeceğim. Dolar Euro sıkmaya başladı.

Mart'ta almıştım 2,5 katına çıktı bile, bir yandan da dolar fırladı gerçi son düşüşler iyi olmadı yoksa 140.000 TL üzerini görmüştü çok rahat. Şu 17K seviyesinden güzel inecektir Aralık Ocak gibi alım fırsatları olmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…