Bitcoin/Ethereum/Zcash için yazılım

Arda Metin

Hectopat
Arkadaşlar bitcoin'le ilgili gram alakam yoktur. Şimdi sen bu sistemi aldıktan sonra üstüne bir yazılım alman gerekmeyecek mi? Aldıktan sonra ne yapacaksın ki bu Ethereum üretecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım hazır zaten indiriyorsun ve sistem çalışmaya başlıyor.

Arkadaşlar adak adıyorum parayı bulursam şu ana kadar bu başlıktaki herkese Steam'den 20-30₺'lik oyun alacam.

Aha buraya yazdım. :)

Yarın akşama kadar aktif olamayacağım. Siz konuşursunuz artık burada. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
15 sayfayı aralıksız okuduktan sonra aklımda şu soru oluştu.

"Yazılım kısmında ne yapılabilir?" , diye.

İşletim sistemi olarak Windows mu? Linux mu?
Yazılımsal olarakta bu para birimlerinin orjinal programları ve wallet tarzı yazılımları var mı?

Gerçekten karlı mı? Bunların Dolar-Euro gibi düşüş artışları mevcut mudur?

15 sayfayı aralıksız okuduktan sonra aklımda şu soru oluştu.

"Yazılım kısmında ne yapılabilir?" , diye.

İşletim sistemi olarak Windows mu? Linux mu?
Yazılımsal olarakta bu para birimlerinin orjinal programları ve wallet tarzı yazılımları var mı?

Gerçekten karlı mı? Bunların Dolar-Euro gibi düşüş artışları mevcut mudur?
Hocam Windows 10 en iyisi, kazandığımız parayı TL değil, Dolar olarak alıyoruz, yani bu ülkede Dolar düşmediğine göre sıkıntı çekmeyiz. :) Yazılım olarak da basit bir program indiriyoruz ve sistem çalışmaya başlıyor.

Program bir ağa bağlı sanırım o kısımda kullanıcı ismi ve şifre doğrultusu ile kullanmaya başlıyoruz anladığım kadarıyla.
Banka gibi bir yere aktarım yapabildiğimiz online işlem yeri var mı?

Bir coin veya ethereum kazandıktan sonra para otomatik gelmiyor arkadaşlar, bunların tabiri caizse borsaları var. Buralarda satıyormuşsunuz veya yine bu madencilik forumlarında "0.50 bitcoin satıyorum" şeklinde konular açarak pazarlıkla elinizdekini satıyorsunuz. Dolandırıcılık olaylarıda yaşanıyormuş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı