Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum. Başıma talihsiz bir olay geldi. Birisi bilgisayarıma sızarak Outlook hesabımı devre dışı bırakmış. Binance hesabıma maalesef erişim sağlayamıyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler!
Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum. Başıma talihsiz bir olay geldi. Birisi bilgisayarıma sızarak Outlook hesabımı devre dışı bırakmış. Binance hesabıma maalesef erişim sağlayamıyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler!
Binance kullanıyorsanız zaten kimlik doğrulama yapmışssınızdır. Eğer içindeki para hala harcanmamışsa bir şansınız var demektir hemen müşteri hizmetleri ile bağlantı kurun kimliğinizle doğrulama yapmanızı isterler ve hesabınızı geri verirler. Bir de hesabınızın bu üre zarfı içinde kilitlenmesini talep edin derim, biz şifresini unuttuk ve böyle geri aldık.
Geç olmadan Binance ile görüşün. Ticket atıp bilgilerinizin çalındığını belirtin. Size ait bilgileri sorup doğru cevapladığınızda erişim izni verebilirler.