overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 12 Haziran 2017 #1 Artık adım bu işe uygundur.
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2017 #2 Son durum nedir? Benimde planlarım var bakalım. Fikret, ismini mi değiştirdin yoksa ben mi yanlış gördüm? Bu gidişle bayağı bitcoin mafyası olacaksın herhalde. overclocker phiko dedi: Artık adım bu işe uygundur. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum bu Bitcoin Mafia kim, aramıza yeni mi katılmış falan.
Son durum nedir? Benimde planlarım var bakalım. Fikret, ismini mi değiştirdin yoksa ben mi yanlış gördüm? Bu gidişle bayağı bitcoin mafyası olacaksın herhalde. overclocker phiko dedi: Artık adım bu işe uygundur. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum bu Bitcoin Mafia kim, aramıza yeni mi katılmış falan.
marcspector9 Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 521 Makaleler 2 12 Haziran 2017 #3 overclocker phiko dedi: Artık adım bu işe uygundur. Genişletmek için tıkla... Efendim nasıl oldu isim değiştirdiniz ? Mesaj sayınız yetmiyor ama. Bende 476 mesaj var iken kabul etmediler isim değişimi isteğimi marcspector9 dedi: Efendim nasıl oldu isim değiştirdiniz ? Mesaj sayınız yetmiyor ama. Bende 476 mesaj var iken kabul etmediler isim değişimi isteğimi Genişletmek için tıkla... Yani 500 mesajı geçme talebinde bulundular. Neden böyle yapılıyor acaba
overclocker phiko dedi: Artık adım bu işe uygundur. Genişletmek için tıkla... Efendim nasıl oldu isim değiştirdiniz ? Mesaj sayınız yetmiyor ama. Bende 476 mesaj var iken kabul etmediler isim değişimi isteğimi marcspector9 dedi: Efendim nasıl oldu isim değiştirdiniz ? Mesaj sayınız yetmiyor ama. Bende 476 mesaj var iken kabul etmediler isim değişimi isteğimi Genişletmek için tıkla... Yani 500 mesajı geçme talebinde bulundular. Neden böyle yapılıyor acaba
overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 12 Haziran 2017 #4 marcspector9 dedi: Efendim nasıl oldu isim değiştirdiniz ? Mesaj sayınız yetmiyor ama. Bende 476 mesaj var iken kabul etmediler isim değişimi isteğimi Yani 500 mesajı geçme talebinde bulundular. Neden böyle yapılıyor acaba Genişletmek için tıkla... Hocam gerçek isminizse mesaj sayısına bakmadan değiştiriyorlar.
marcspector9 dedi: Efendim nasıl oldu isim değiştirdiniz ? Mesaj sayınız yetmiyor ama. Bende 476 mesaj var iken kabul etmediler isim değişimi isteğimi Yani 500 mesajı geçme talebinde bulundular. Neden böyle yapılıyor acaba Genişletmek için tıkla... Hocam gerçek isminizse mesaj sayısına bakmadan değiştiriyorlar.