Merhaba. Bir arkadaşım Bitcoin miner virüsü yemiş bir yerden. Durduk yere kullanım artıyor, kasa yanıyor sanki fan sesinden anlaşılıyor. Görev Yöneticisi açınca duruyor zaten, virüsün olayı bu. Format atmadan bunu tam temizleme yolu var mıdır? Çünkü orijinal Windows satın almış, format atınca key iptal olacak kullandığı için.
Hocam peki bunlar %100 temizler mi? Çünkü bana biraz uzakta kendisi. Zar zor ayarladım perşembe yanına gideceğim ya format atacağım ya da bu yolun deneyeceğim.
Hocam peki bunlar %100 temizler mi? Çünkü bana biraz uzakta kendisi. Zar zor ayarladım perşembe yanına gideceğim ya format atacağım ya da bu yolun deneyeceğim.
Hocam bende Kaspersky lisanslı var. Ona bilgilerimi verdim bilgisayarına kurdu tam tarama yaptık buldu sildi ama hala devam etti. Ondan Kaspersky'a biraz güvenemedim bu konuda. Hem de sürekli restart istiyordu bilgisayara.
Bu çevrimdışı tarama yöntemi. Yani işin özeti virüs işletim sisteminde çalışmadan bu yol ile USB bellekten çalışarak bilgisayar tarama yapıyor ve siliyor.
Bu çevrimdışı tarama yöntemi. Yani işin özeti virüs işletim sisteminde çalışmadan bu yol ile USB bellekten çalışarak bilgisayar tarama yapıyor ve siliyor.