Bitcoin miner formatsız temizlenir mi?

Hayır olmaz bu Kaspersky işletim sistemli virüs tarama yolu. Format atacaksanız gerek yok bu yönteme.

Ben formatı kesin yöntem olarak 2. planda tutuyorum. Format atarsam lisanslı Windows'u iptal olacak keyi kullanıyor çünkü şu an. Boşuna gidecek verdiği para.

Bunu indirdikten sonra USB'ye yazdırmanız gerek. Tıpkı Windows'u kurmadan önce ISO dosyasını Rufus ile yazdırmak gibi.

Ben formatı kesin yöntem olarak 2. planda tutuyorum. Format atarsam lisanslı Windows'u iptal olacak keyi kullanıyor çünkü şu an. Boşuna gidecek verdiği para.
Key'den kastınız ortalama 50-100₺ arasına satılan OEM keyler mi? Eğer öyleyse onlar bildiğim kadarıyla anakarta gömülüyorlar ve format dahi atsanız tekrardan aktif oluyorlar. Zamanında bir kere aldım ve ardından onlarca format atmışımdır; her zaman aktif şekildeydi Windows.

Malwarebytes ile tam tarama yapın. Zamanında Kaspersky, Windows Defender bulamadığı 3 mining dosyasını bulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…