Merhabalar. Çok fazla crackli oyun indiren biriyim ve mining virüsü bulaşmış mıdır diye endişelendim açıkçası. Bitcoin Virüsü (Bitcoin Miner Virüsü) Nedir ve Nasıl Temizlenir? bu linkteki işlemleri uygulayarak mining virüsü olup olmadığını tespit edebilir miyim veya formata gerek kalmadan kaldırabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Keşke crack kullanmasanız da böyle şeyleri düşünmek zorunda kalmasak. İyice bir tarama yapınız. Sonrasında başka programlarla da tarama yapınız. Sistemin ısı değerlerini özellikle ekran kartının takip ediniz geceleri daha iyi gözlemlersiniz. Bir virüs olacağını sanmıyorum ama crackten uzak durun.
Keşke crack kullanmasanız da böyle şeyleri düşünmek zorunda kalmasak. İyice bir tarama yapınız. Sonrasında başka programlarla da tarama yapınız. Sistemin ısı değerlerini özellikle ekran kartının takip ediniz geceleri daha iyi gözlemlersiniz. Bir virüs olacağını sanmıyorum ama crackten uzak durun.
Kaspersky Anti-Virus sizi en yeni virüs, kötü amaçlı yazılım, casus yazılım, Truva Atı ve diğer tehditlere karşı korur. 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin.
www.kaspersky.com.tr
Hocam ben de crack MC'ler ile uğraşmaktan, bende de var mı diye bakıyorum her hafta.