Bitcoin mining'e yeni başlayacak birisi ne yapmalı?

yumeko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bitcoin mining (madencilik) yapmak istiyorum. Bunu yapmayı ciddi olarak düşünüyorum. Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bu işten anlayanlar bana yardımcı olabilir mi?

Gerçekten Bitcoin mining'i yapacaksanız Antminer gibi ciddi fiyatlı makinelerden almalısınız. Günümüz ekran kartlarıyla Bitcoin'i hesaplayacak işlemleri yapmanız zararınıza. Kazanamazsınız. Bu işte ciddiyseniz sizin için araştırabilirim.​

Çok yararlı bir konu. Okuyabilirsiniz.

Başlangıç olarak 20 adet ekran kartı başlamak ideal diyorlar fakat yaptığınız kar miktarını artırmak için güneş panelleri ile sisteminize destek sağlamanız gerekiyor.

"Türkiye'de olmaz" veya "20 tane ekran kartı almanız gerekiyor" gibi bilgiler kulaktan dolma bilgiler.
1 tane 3060Ti dahi alsanız şu anki kurla ayda 100 dolar geliriniz oluyor tüm masrafları çıktıktan sonra. İnsanların unuttukları en büyük şey şu an coin fiyatları en yüksek seviyede. Bundan 1 ay önce en popüler mining coini olan ETH tam yarı fiyattaydı. Yani fiyat 1 ay öncekine dönse tum geliriniz yarıya düşecek. Ayrıca ortalıkta kart da yok.
Öneri istermişsiniz, şu an en f/p kart 3060ti, sonrasında 5700xt. Her ikisinin de stokları yok. Stok bulabilirseniz girmeniz mantıklı. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. 3060 Ti'ya da 5700XT stoklara gelirse alacağım. Yukarıda atılan makaleyi okuyacağım. Güneş panellerine ihtiyacımızın olduğunu bilmiyordum. Türkiye'de gerçekten masraflı iş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…