Bitcoin Nasıl Alınıp Satılır?

Makaleler
21
Arkadaşlar sadece bir ekran kartım var (GTX 980) ve bilgisayarı öyle açık bırakmak, ne olduğunu bilmediğim programları kullanmak istemediğim ve ekran kartımın ne tür işlemler yaptığını bilmediğimden madenciliğe girmek istemiyorum. Etherium, altcoin vs. falan da ne pek bilmiyorum. Tek bildiğim Bitcoin diye bir para birimi var ve 1 BTC yaklaşık 16,000 TRY'ye denk geliyor. Ben de bu hızla yükselen para birimiyle bir miktar parayla al-sat yaparak oynamak istiyorum. Nasıl alırım, nasıl satarım, hangi siteler güvenlidir, önerileriniz ve bu konudaki fikirleriniz nelerdir? Teşekkürler.

İnceleyeceğim. Başka bir alternatif site veya yöntem de var mıdır?
Açıkcası başka yöntem olduğunu sanmıyorum. Varsa bile güvenilir değildir. Polonilex'e bakabilirsiniz Bittrex'e alternatif olacak. Ancak sıkıntılı bir geçmişi var o sitenin. O yüzden şuan için en güveniliri Bittrex diyebiliriz.

Açıkcası başka yöntem olduğunu sanmıyorum. Varsa bile güvenilir değildir. Polonilex'e bakabilirsiniz Bittrex'e alternatif olacak. Ancak sıkıntılı bir geçmişi var o sitenin. O yüzden şuan için en güveniliri Bittrex diyebiliriz.
Hocam Bittrex'te BTC ile başka altcoinler alınıp satılıyormuş. Direkt TRY ile BTC alıp satmak yok mu? BTC alıp, BTC ile başka altcoinleri mi alıp satmamız gerekiyor? Kâr farkı çok fark eder mi? Yardımı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Karışık ve uğraştırıcı bir iş gibi görünüyor, girmesem daha mı iyi olacak acaba...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı