alp tuna Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Bitcoin almayı düşünüyorum ama nasıl alacağımı bilmiyorum, uygulama olarak Binance kullanacağım. Oradan Papara hesabı açıp oradan da Binance'e mi yatırmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Arkadaşlar Bitcoin almayı düşünüyorum ama nasıl alacağımı bilmiyorum, uygulama olarak Binance kullanacağım. Oradan Papara hesabı açıp oradan da Binance'e mi yatırmalıyım?
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 18 Şubat 2021 #2 Binance'a TL olarak yükleme yapıp cüzdanında bulunan miktar kadarıyla da Bitcoin alımı yapabilirsin.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Şubat 2021 #3 Bankanızdaki parayı Papara'ya, oradan da Binance'a yüklüyorsun. Sonra da Bitcoin alıp keyif çatıyorsun.
Bankanızdaki parayı Papara'ya, oradan da Binance'a yüklüyorsun. Sonra da Bitcoin alıp keyif çatıyorsun.
alp tuna Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 Cilcuenca dedi: Binance'a TL olarak yükleme yapıp cüzdanında bulunan miktar kadarıyla da Bitcoin alımı yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamda binance ye nasıl para aktaracağım. rilou dedi: Bankanızdaki parayı Papara'ya, oradan da Binance'a yüklüyorsun. Sonra da Bitcoin alıp keyif çatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
Cilcuenca dedi: Binance'a TL olarak yükleme yapıp cüzdanında bulunan miktar kadarıyla da Bitcoin alımı yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamda binance ye nasıl para aktaracağım. rilou dedi: Bankanızdaki parayı Papara'ya, oradan da Binance'a yüklüyorsun. Sonra da Bitcoin alıp keyif çatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 18 Şubat 2021 #5 alp tuna dedi: Tamamda binance ye nasıl para aktaracağım. Eyvallah. Genişletmek için tıkla... Binance hesabı ile aynı isime sahipa bir banka hesabından yükleyeceksin. Zaten hepsi için böyle.
alp tuna dedi: Tamamda binance ye nasıl para aktaracağım. Eyvallah. Genişletmek için tıkla... Binance hesabı ile aynı isime sahipa bir banka hesabından yükleyeceksin. Zaten hepsi için böyle.
alp tuna Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #6 rilou dedi: Bankanızdaki parayı Papara'ya, oradan da Binance'a yüklüyorsun. Sonra da Bitcoin alıp keyif çatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Papara hesabı açmak yetiyor mu yoksa kartın gelmesini mi beklemeliyiz. Roux dedi: Binance hesabı adına açılmış aynı bir banka hesabından yükleyeceksin. Zaten hepsi için böyle. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım.
rilou dedi: Bankanızdaki parayı Papara'ya, oradan da Binance'a yüklüyorsun. Sonra da Bitcoin alıp keyif çatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Papara hesabı açmak yetiyor mu yoksa kartın gelmesini mi beklemeliyiz. Roux dedi: Binance hesabı adına açılmış aynı bir banka hesabından yükleyeceksin. Zaten hepsi için böyle. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Şubat 2021 #7 Aslında şöyle bulabilirdin cevabını; Bu kadar. Papara hesabı yeterli olacaktır. Kart kendi tercihin. @alp tuna.
Aslında şöyle bulabilirdin cevabını; Bu kadar. Papara hesabı yeterli olacaktır. Kart kendi tercihin. @alp tuna.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 18 Şubat 2021 #8 alp tuna dedi: Papara hesabı açmak yetiyor mu yoksa kartın gelmesini mi beklemeliyiz. Tam olarak anlamadım. Genişletmek için tıkla... binance para yatırma - Google'da Ara
alp tuna dedi: Papara hesabı açmak yetiyor mu yoksa kartın gelmesini mi beklemeliyiz. Tam olarak anlamadım. Genişletmek için tıkla... binance para yatırma - Google'da Ara
alp tuna Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #9 rilou dedi: Aslında şöyle bulabilirdin cevabını; Eki Görüntüle 885471 Eki Görüntüle 885472 Eki Görüntüle 885474 Bu kadar. Papara hesabı yeterli olacaktır. Kart kendi tercihin. @alp tuna Genişletmek için tıkla...
rilou dedi: Aslında şöyle bulabilirdin cevabını; Eki Görüntüle 885471 Eki Görüntüle 885472 Eki Görüntüle 885474 Bu kadar. Papara hesabı yeterli olacaktır. Kart kendi tercihin. @alp tuna Genişletmek için tıkla...
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Şubat 2021 #10 Rica ederim, ne demek.