Hocam siz alım satım yapıyor musunuz? Ben şu an 18 yaşımda değilim bu yüzden alamıyormuşum öğrendiğim kadarıyla. Acaba aile izni ile banka hesabı açtırsam, yine de mi alamam?
100-200'e düşmese de alım fırsatı yaratacaktır piyasaya. Destek ve direnç noktalarını, BTC/ETH makasını iyi takip etmek lazım. Ripple'a gelince benim hiç sevmediğim bir coin çünkü kumar oynamaktan farkı yok. 22 Şubat tarihinde aleyhine açılan davanın ilk duruşması yapılacak. Davanın seyrine göre eskisi gibi ani bir pump yapabilir de, aleyhine sonuçlanırsa dipleri görebilir de. Risk sizin karar sizin yatırım tavsiyesi değildir.
Baktım da iyi yükselmiş parayı koyup unutuyordum. Yine bir günde zengin olmuşuz. BTC yükselirken almam ne zaman düşüşe geçer her yer kırmızı olur o zaman. Düzeltme gelecektir.
Hocam siz alım satım yapıyor musunuz? Ben şu an 18 yaşımda değilim bu yüzden alamıyormuşum öğrendiğim kadarıyla. Acaba aile izni ile banka hesabı açtırsam, yine de mi alamam?
Bende ailemin adına yapıyorum. Eğer üstüne borç varsa karını direk banka çeker. Bu arada para yatırmak için açtğınız hesabın sahibinin kartı olması lazım.
22 şubata kadar vur kaç vur kaç yapmak isteyen az miktarda güvendiği coini alıp %10 karı gördüğü zaman satış yapılabilir ytd. Günlerdir negatif haber yok piyasada sadece 8 şubat ETH vadeli kontratları doluyor.
XRP ve Doge gibi coinler ne olduğu ve ne olacağı belli olmayan coinlerdir tavsiye etmiyorum fakat 22 şubat Ripple duruşması tek seferde biter ve Ripple davayı kazanırsa aynı hafta içinde %2000 artış gösterir. Ben bu yüzden elimde bir miktar Ripple tutuyorum. YTD!!!
Xrp ve doge gibi coinler ne olduğu ve ne olacağı belli olmayan coinlerdir tavsiye etmiyorum fakat 22 şubat ripple duruşması tek seferde biter ve ripple davayı kazanırsa aynı hafta içinde %2000 artış gösterir. Ben bu yüzden elimde bir miktar ripple tutuyorum. Ytd!