L Lokis Femtopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Bitcoin sitesi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.242 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #2 Hocam bitcoin aldığınız sitelere verilen genel ad. Mesela bir coin alıyorsun değerlenince satıyorsun bu tür sitelere deniyor ytd.
Hocam bitcoin aldığınız sitelere verilen genel ad. Mesela bir coin alıyorsun değerlenince satıyorsun bu tür sitelere deniyor ytd.
L Lokis Femtopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 WolreaG dedi: Hocam Bitcoin aldığınız sitelere verilen genel ad. Mesela bir coin alıyorsun değerlenince satıyorsun bu tür sitelere deniyor ytd. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir site atabilir misiniz? Bende bu işlere başlamak istiyorumda.
WolreaG dedi: Hocam Bitcoin aldığınız sitelere verilen genel ad. Mesela bir coin alıyorsun değerlenince satıyorsun bu tür sitelere deniyor ytd. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir site atabilir misiniz? Bende bu işlere başlamak istiyorumda.
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 360 28 Ocak 2023 #4 Lokis dedi: Hocam güvenilir site atabilir misiniz? Bende bu işlere başlamak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... binance en güvenilir
Lokis dedi: Hocam güvenilir site atabilir misiniz? Bende bu işlere başlamak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... binance en güvenilir
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.242 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 Lokis dedi: Hocam güvenilir site atabilir misiniz? Bende bu işlere başlamak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... Binance en güvenilir site. Bende denedim bunu fakat yapamadım 2-3 kez olmayınca daha çok zorlamanızı tavsiye ederim, inat ederseniz yapamazsınız.
Lokis dedi: Hocam güvenilir site atabilir misiniz? Bende bu işlere başlamak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... Binance en güvenilir site. Bende denedim bunu fakat yapamadım 2-3 kez olmayınca daha çok zorlamanızı tavsiye ederim, inat ederseniz yapamazsınız.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Ocak 2023 #6 Binance Tr kullanabilirsiniz. WolreaG dedi: Binance en güvenilir site. Bende denedim bunu fakat yapamadım 2-3 kez olmayınca daha çok zorlamanızı tavsiye ederim, inat ederseniz yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Pes etmemek gerekiyor dediğiniz gibi. Bende binance tr kullanıyorum şimdilik ve güzel ilerliyor.
Binance Tr kullanabilirsiniz. WolreaG dedi: Binance en güvenilir site. Bende denedim bunu fakat yapamadım 2-3 kez olmayınca daha çok zorlamanızı tavsiye ederim, inat ederseniz yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Pes etmemek gerekiyor dediğiniz gibi. Bende binance tr kullanıyorum şimdilik ve güzel ilerliyor.
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 28 Ocak 2023 #7 Lokis dedi: Arkadaşlar Bitcoin sitesi nedir? Genişletmek için tıkla... Binance iyidir. YTD.