Bitcoin ticareti yapmak için yapay zeka yazmak mantıklı mı?

Daha fazla  
Selam,
Trading yapması için bir yapay zeka oluşturacağım bu yapay zekaya milyonlarca kitap, makale ve video verileri sunarak onu eğiteceğim ayrıca yapay zeka mining, haberler vb. Bitcoin'in fiyatını etkileyecek faktörleri sürekli kontrol altında tutacak. Mesela Bitcoin'in fiyatını yükseltecek olan bir haber ortaya çıktığında haber ilk çıktığı anda 5-10 saniye içerisinde bu haberi analiz edecek. Daha sonra ise bu yapay zekaya simülasyon ortamında yüzlerce kripto para ve hisse senetleri grafikleri üzerinden binlerce işlem yaptıracağım bu tür gelişmiş bir yapay zeka başarılı olabilir mi?
Teşekkürler.

Selam,
Trading yapması için bir yapay zeka oluşturacağım bu yapay zekaya milyonlarca kitap, makale ve video verileri sunarak onu eğiteceğim ayrıca yapay zeka mining, haberler vb. Bitcoin'in fiyatını etkileyecek faktörleri sürekli kontrol altında tutacak. Mesela Bitcoin'in fiyatını yükseltecek olan bir haber ortaya çıktığında haber ilk çıktığı anda 5-10 saniye içerisinde bu haberi analiz edecek. Daha sonra ise bu yapay zekaya simülasyon ortamında yüzlerce kripto para ve hisse senetleri grafikleri üzerinden binlerce işlem yaptıracağım bu tür gelişmiş bir yapay zeka başarılı olabilir mi?
Teşekkürler.
Zaten bunu yapabiliyorsan yapsana? Neden soruyorsun? Milyar dolarlık şirketler de yapardı.

Selam,
Teşekkürler.
Başarılı olur olmasına da bunu sen mi yazacaksın? Bunu yapabilecek bilgi düzeyin ve kapasiten varken technopat sosyalde mi takılıyorsun?

Mesela benim bunu yapabilecek kapasitem olsa Technopat'ta takılmam herhalde, bilmiyorum ki.

Hocam takılmasında bir sakınca olduğunu düşünmüyorum mesela ben çok iyi bir yazılımcıyım desem ve Technopat'te takılmaktan eğlensem siz bana sen çok iyi yazılımcısın neden Technopat'te takılıyorsun mu diceksini?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı