Bitcoin ticareti yapmak için yapay zeka yazmak mantıklı mı?

Haberlerin borsa manipulasyonundan arindirilmis sekilde herhangi bir currency uzerindeki etkisini saptayabilecek NLP yapabilirsen bitcoin fiyatlarini sallamayacak seviyede zengin olmussun demektir zaten. Neyle neyi satin almaya kalktigini bilmiyorsun.
 
100K bir modeli kripto için finetune etsen, ardından haberleri alsan localdocs ile kullandırtsan diyeceğim. Yok, olmaz öyle şey.
100K model seinn isteğine az kalır bi' kere. Direkt gidip kendi modelini yapsan, o konu beni aşıyor. 50 GB VRAM bile yetersiz kalabilir.
Anthropic bunlara bi' yaz bakalım ne fatura çıkartacaklar. Gerçi bir de sorarlar "bunu yapmak mümkün olsa, sana mı veririz?" diye.

Hocam zaten şu an o seviyede değilim aylar boyunca hatta yıllar bile olabilir yapay zeka hakkında gece gündüz araştırma yapacağım ne gerekirse öğreneceğim.
Yav boş işlerle uğraşma vallahi ya. Senin hayalin ile ortaokulda insan beynini bilgisayara bağlayalım Matrix'i ile arada bir fark göremiyorum.

Yapabileceğin en yararlı şey Github'da bu konuda ne varsa, elbet vardır, 3-5 ucundan tutmak. O proje de başarılı olduğu gün amacın değersizleşir bütyük ihtimalle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…