Bitcoin ve türleri hakkında açıklama

smithblacksmith

Megapat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba,

Yaklaşık 1.5 aydır altcoinlerle uğraşıyorum, piyasada bir sürü analizci ve peşinden gidenler var.

Yaptığım tespitler doğrultusunda aslında bunun bir analizinin olmadığını söyleyebilirim.

Size herhangi bir coini söylesem "bu artacak" desem o coini bekletince illaki artacak zaten.

Böyle büyük kitleler topluyorlar ama kimseyi dinlemeyin bu konularda.

Panik yapmayacağınız kadar yatırım yapın garantici biriyseniz.

Düşen coinlerden herhangi birini alıp yükseldiğinde satabilirsiniz, ya da yükselmesini beklersiniz.

Ben hiçbir coinin değerinin düştüğünü görmedim, %-10 düşüyorsa %35- 40 artıyor en az.

Analistlere bakıyorum 3- 5 tane analist hepsi farklı coinler önermiş, uzun lafın kısası tüm coinler zaten artacak.

Ben ilk zaman 15 tane en ucuz altcoinlerden aldım, hiçbir şey yapmadım ve ay sonu 2X artmıştı. Grafik analiz ediyorum diyenler kendilerini kandırıyor bence

Ytd.

Kripto Para Borsasını diğer borsalar gibi yorumladıkları için gümlüyorlar zaten. Kripto paralar bir anda yükselebilir ve bir anda düşebilir, söyledikleri tahminlerin çoğu da boş zaten ardı arkası yok. Diğer piyasalarda işler Arz/Talep olarak gelişiyor burada işler genelde BTC üzerinden yürüyor. O yüzden dediklerinize katılıyorum.

Aslında dediğiniz yanlış grafik analizi gerçekten doğru bir şey ve altcoinler farklı farklı anlaşmalar yapabiliyorlar bu coinlerin değerini etkileyebiliyor.

Aslında dediğiniz yanlış grafik analizi gerçekten doğru bir şey ve altcoinler farklı farklı anlaşmalar yapabiliyorlar bu coinlerin değerini etkileyebiliyor.
Hayır, diğer piyasa analiz teknikleri ile coinleri analiz etmek mümkün değil hocam. Sistematik yok çünkü gelecek yıllarda bilimsel bir şekilde veriler tartılırsa konuşulabilir. Söyletinlerden bile etkilenen bir piyasayı nasıl analiz edeceksin ? Spekülatif piyasalarda analiz mümkün değildir.

15 Mart'ta yaptığım analiz. 8600 dolar artışın haberini vermiş 26 Mart'ta.

Dosya Ekleri

• btc.png
    103 KB · Görüntüleme: 64
Herkesin dediklerine katılmakla beraber nacizane ben de bişeyler yazayım kendimce,

1. Burdaki her birimin ardında 1 firma veya organizasyon var, o yüzden bir miktar borsa kokusu da var, ancak sadece bu yönde düşünmek eksik kalır.

2. Haberleri ve takvimleri de değerlendirmek lazım, mesela ... coin ... borsasda işleme açılcak gibi düşünün, örnek binance da yazısı çıkan 2 tane para biriminin yaklaşık 2-3 saat civarı yükselip sonra geri düştüğünü gözümle gördüm.

3. Ciddi ve düzgün kaynakları takip etmek de bi nebze yardımcı olacaktır, herkesi değil ancak... Bu da zamanla edinilecek bir tecrübe.

4. Değeri düşük olan coinler daha çok kazandırıyor, çünkü daha büyük oranda dalgalanmaya müsaitler, mesela eth bir günde yüzde 20-30 fırlar mı fırlar ama kaç kere.
Küçüklerde ise fena bir dalgalanma var, bi fırlıyolar bi düşüyolar. Tabi bir coinden diğerine de geçmeniz lazım. Fırladıktan sonra bi karar vermek lazım, düşer diye düşünüyorssanız en azında usd ye geçin.

5. Aslında haber alma örgütü gibi çalışmak lazım, tabi Elon Musk ı da sıkı takip edin

Yazdıklarımın hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir.
15 Mart'ta yaptığım analiz. 8600 dolar artışın haberini vermiş 26 Mart'ta.
Burdaki mevzu genelde insanların doğru tahmin yapma oranının çok daha az olması.

Piyasa suni bir piyasa, çok parayla girenler piyasayı arttırıyor sonra çekiyor. Çektiklerinde ufak kazanç sağlamaya çalışanlar avuçlarını yalıyor deyim yerindeyse, elon abimiz tweet atınca doge artıyor onun haricinde tırt bir coin, diğerleri de öyle. Spekülatif işliyor ve normal borsadaki gibi analiz yapmak çok zor, ona bakarsanız ben şansa 2 gün önce Win alacaktım almadım %250 arttı, wrx alacaktım almadım o da bu seviyelerde arttı.

Şans işte.

Bu yeni çıkacak, çıktığı anda alırsan ilk gün fazla yükselir.

Alıce çıktığı gün %30.000 civarı artmıştı.

Yeni coinler güzel artıyor.
Aynen öyle yapcam...
zaten birkaç saatlik bi hak sunuyor bnb si olanlara, önden alıyosun sonra borsada açılcak, bi riske gircem bakalım, ne olcak görcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…