Lütfen yardım edın sıstemımde bitcoin virüsü var. Tüm antivürslerle tarattım bir sey çıkmadı sürekli bir website ismi verıp blocked diyor, antivirüs bazen durup dururken CPU kullanımı yüzde yüze çıkıyor n'apmam lazım hiçbir şey çözüm olmadı.
Bir ara bende de benzer sorun vardı. Bitcoin miner vardı ve kontrolüm dışında mining yapıyordu. Antivirüsler virüs olarak algılamıyor. En temizi format.
W7 kullanırken miner virüsü bende de vardı. Pc boştayken GPU tam yükte çalışıyordu. Görev yöneticisinden bakmıştım ismini svchost.exe diye gösteriyor ama system32 değil de Appdata içinde ki Local klasöründe idi. Yani 2 tane svchost.exe vardı. Oradan silince düzelmişti. Görev yöneticini bir kontrol et.
W7 kullanırken miner virüsü bende de vardı. Pc boştayken GPU tam yükte çalışıyordu. Görev yöneticisinden bakmıştım ismini svchost.exe diye gösteriyor ama system32 değil de Appdata içinde ki Local klasöründe idi. Yani 2 tane svchost.exe vardı. Oradan silince düzelmişti. Görev yöneticini bir kontrol et.
Format at derken en temizi o haksızmıyım? Demokraside çare tükenmez, ayrı mesele de kulağınızı kapayın falan alındım ama [emoji24] Açık ve net bir şekilde yazdım, "En temizi...".
Şahsen bilgisayarıma düzenli olarak format atarım. Bakım amaçlı diyelim bi nevi. Bunuda şahsen zorunlu bakım sayabilirim. Düzenli atmamın sebebi aslında bilgisayarı ailemde kullanıyor bilinçsiz bir şekilde.