Bitcoin yatırılan paranın altına düşünce para gider mi?

efe terzi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu zamanlarda kripto para işine girmek istiyorum. Bitcoin'e yatırım yapmak istiyorum ancak diyelim Bitcoin'e 200 dolar yatırdık. Bitcoin -300 dolar düşerse aldıgım Bitcoin siliniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu zamanlarda kripto para işine girmek istiyorum. Bitcoin'e yatırım yapmak istiyorum ancak diyelim Bitcoin'e 200 dolar yatırdık. Bitcoin -300 dolar düşerse aldıgım Bitcoin siliniyor mu?
Öyle değil hocam, siz yanlış anlamışsınız. Mesela 100 dolarlık belli bir miktarda BTC aldınız, birim fiyatında %20 düşüş oldu diyelim, paranızda da aynı oranda düşüş veya artış olur.

Paranız sıfırlanamaz. Yüzdesel olarak küçülür. 200 dolarlık bitcoin e sahipseniz ve btc -%300 değer kaybederse btc nizin parasal değeri 200/3 : 66.666 dolara düşer. Coin yatırımına girişmeden önce genel seviyede yatırım bilgisi edinin.

Hayır sıfır yazıyor ama yükselince olur ama dediğin zaten imkansız.

Hayır. Bitcoin şu an yuvarlak hesapla 44.000 dolar. 300 dolar düşerse %0.68'lik bir düşüş yaşamış olur. Sizin sahip olduğunuz 200 dolar da %0.68 düşer. Yani 1.36 dolar eksilip 198.64 dolar olur bakiye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…