BitDefender açılmadı

Punisgang

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bugün PC'yi açtım ve Mbw'ye girdim 10 15 dk sonra kapattım oyunu ve Windows'dan bildirim geldi güvenlik duvarını açın diye bir baktım görev çubuğına BitDefender hiç açılmamış açtım ve virüs taraması yaptım virüsde çıkmadı sizce bir sorun var mıdır yoksa bilgisayarla alakalı mıdır?

Arkadaşlar merhaba bugün PC'yi açtım ve Mbw'ye girdim 10 15 dk sonra kapattım oyunu ve Windows'dan bildirim geldi güvenlik duvarını açın diye bir baktım görev çubuğına BitDefender hiç açılmamış açtım ve virüs taraması yaptım virüsde çıkmadı sizce bir sorun var mıdır yoksa bilgisayarla alakalı mıdır?

Oyun orijinal mi?

Sorun olcağını sanmıyorum bendede arada kaspersky açılmıyordu, ben açıyordum.

Evet orijinal

BitDefender Agent var bdservicehost var.
Başlangıçta çalışmış fakat kontrol paneli tetiklenmemiş, zaman zaman Bitdefender'da yaşanıyor. Sisteminiz SSD üzerine mi HDD üzerine mi kurulu?

m.2 ssd üzerine kurulu evet
Sorun yok o halde, arada kontrol merkezinin açılmama durumları Bitdefender forumlarında da tartışılıyordu, bunu farkederseniz elle tetikleyin. Panel açılmasa dahi korumalar aktif bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı