slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 4 Eylül 2025 #1 Engellyor mu anlamadım. Roblox, Discord açılmıyor çözümü var mı?
Aurhelion Attopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri OS: Arch LinuxKERNEL: 6.16.4-zen1-1-zen CPU: AMD Ryzen 7 9700X 8-Core GPU: NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER GPU DRIVER: NVIDIA 580.76.05 RAM: 32 GB Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #2 slim14 dedi: Engellyor mu anlamadım. Roblox, Discord açılmıyor çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Sıradan bir kullanıcıysanız, ekstra olarak virüs programına ihtiyacınız yok. Direkt olarak silmekte fayda var bence.
slim14 dedi: Engellyor mu anlamadım. Roblox, Discord açılmıyor çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Sıradan bir kullanıcıysanız, ekstra olarak virüs programına ihtiyacınız yok. Direkt olarak silmekte fayda var bence.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.718 Çözümler 26 4 Eylül 2025 #3 slim14 dedi: Engellyor mu anlamadım. Roblox, Discord açılmıyor çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs olarak gördüğü dosya GoodbyeDPI olabilir. Eski konunuzdan geldim. Karantina kısmında yazar zaten.
slim14 dedi: Engellyor mu anlamadım. Roblox, Discord açılmıyor çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs olarak gördüğü dosya GoodbyeDPI olabilir. Eski konunuzdan geldim. Karantina kısmında yazar zaten.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 4 Eylül 2025 #4 Aurhelion dedi: Sıradan bir kullanıcıysanız, ekstra olarak virüs programına ihtiyacınız yok. Direkt olarak silmekte fayda var bence. Genişletmek için tıkla... Sildim. Mucize Kartal dedi: Virüs olarak gördüğü dosya GoodbyeDPI olabilir. Eski konunuzdan geldim. Karantina kısmında yazar zaten. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum aynı osyayı tekrar takrar virus olarak gosterdi goodbyedpi kendini silince kopyalayamaz bence.
Aurhelion dedi: Sıradan bir kullanıcıysanız, ekstra olarak virüs programına ihtiyacınız yok. Direkt olarak silmekte fayda var bence. Genişletmek için tıkla... Sildim. Mucize Kartal dedi: Virüs olarak gördüğü dosya GoodbyeDPI olabilir. Eski konunuzdan geldim. Karantina kısmında yazar zaten. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum aynı osyayı tekrar takrar virus olarak gosterdi goodbyedpi kendini silince kopyalayamaz bence.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.718 Çözümler 26 4 Eylül 2025 #5 slim14 dedi: Sildim. Sanmıyorum aynı osyayı tekrar takrar virus olarak gosterdi goodbyedpi kendini silince kopyalayamaz bence. Genişletmek için tıkla... Girin bakın karantinaya.
slim14 dedi: Sildim. Sanmıyorum aynı osyayı tekrar takrar virus olarak gosterdi goodbyedpi kendini silince kopyalayamaz bence. Genişletmek için tıkla... Girin bakın karantinaya.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 4 Eylül 2025 #6 Mucize Kartal dedi: Girin bakın karantinaya. Genişletmek için tıkla... Sildim direk öyle çözdüm gerektiğinde geri yükleyecğim.
Mucize Kartal dedi: Girin bakın karantinaya. Genişletmek için tıkla... Sildim direk öyle çözdüm gerektiğinde geri yükleyecğim.