JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Bitdefender indirirken virüs algıladı adı hack tarzı bir virüs.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 29 Ağustos 2021 #2 Hangi siteden indirdiniz?
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 JokerFPS dedi: Bitdefender indirirken virüs algıladı adı hack tarzı bir virüs. Genişletmek için tıkla... Bitdefender virüs bulmuş olmasın
JokerFPS dedi: Bitdefender indirirken virüs algıladı adı hack tarzı bir virüs. Genişletmek için tıkla... Bitdefender virüs bulmuş olmasın
JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #4 mor ekmek dedi: Hangi siteden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Virüs algılayınca siteyi hemen kapattım Opera GX kullanıyorum geçmişime nereden bakarım? ValveAdalet dedi: Bitdefender virüs bulmuş olmasın Genişletmek için tıkla... Korsan indirmem.
mor ekmek dedi: Hangi siteden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Virüs algılayınca siteyi hemen kapattım Opera GX kullanıyorum geçmişime nereden bakarım? ValveAdalet dedi: Bitdefender virüs bulmuş olmasın Genişletmek için tıkla... Korsan indirmem.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #5 JokerFPS dedi: Bitdefender indirirken virüs algıladı adı hack tarzı bir virüs. Genişletmek için tıkla... Hack galiba bildiğime göre RAT virüsüydü yanlışsa düzeltin.
JokerFPS dedi: Bitdefender indirirken virüs algıladı adı hack tarzı bir virüs. Genişletmek için tıkla... Hack galiba bildiğime göre RAT virüsüydü yanlışsa düzeltin.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #6 JokerFPS dedi: Virüs algılayınca siteyi hemen kapattım Opera GX kullanıyorum geçmişime nereden bakarım? Genişletmek için tıkla... Ctrl + H.
JokerFPS dedi: Virüs algılayınca siteyi hemen kapattım Opera GX kullanıyorum geçmişime nereden bakarım? Genişletmek için tıkla... Ctrl + H.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 29 Ağustos 2021 #7 Ctrl+H tuş kombinasyonu ile.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #8 JokerFPS dedi: Virüs algılayınca siteyi hemen kapattım Opera GX kullanıyorum geçmişime nereden bakarım? Korsan indirmem. Genişletmek için tıkla... Ctrl+H
JokerFPS dedi: Virüs algılayınca siteyi hemen kapattım Opera GX kullanıyorum geçmişime nereden bakarım? Korsan indirmem. Genişletmek için tıkla... Ctrl+H
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #9 Ne bir ekran görüntüsü var, ne bir indirilen site adı var ne bir indirilen dosya adı var. Açıklamaya bakar mısın? Bitdefender indirirken virüs algıladı adı hack tarzı bir virüs. Genişletmek için tıkla... Dostum oradan bakınca buradaki insanlar müneccim gibi mi görünüyor?
Ne bir ekran görüntüsü var, ne bir indirilen site adı var ne bir indirilen dosya adı var. Açıklamaya bakar mısın? Bitdefender indirirken virüs algıladı adı hack tarzı bir virüs. Genişletmek için tıkla... Dostum oradan bakınca buradaki insanlar müneccim gibi mi görünüyor?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Yer Kocaeli 29 Ağustos 2021 #10 Bence arkadaş Bitdefender indirmeye çalışırken Windows'un antivirüsü uyarı verdi. Proportionsz dedi: Ne bir ekran görüntüsü var, ne bir indirilen site adı var ne bir indirilen dosya adı var. Açıklamaya bakar mısın? Dostum oradan bakınca buradaki insanlar müneccim gibi mi görünüyor? Genişletmek için tıkla...
Bence arkadaş Bitdefender indirmeye çalışırken Windows'un antivirüsü uyarı verdi. Proportionsz dedi: Ne bir ekran görüntüsü var, ne bir indirilen site adı var ne bir indirilen dosya adı var. Açıklamaya bakar mısın? Dostum oradan bakınca buradaki insanlar müneccim gibi mi görünüyor? Genişletmek için tıkla...