Bitdefender Internet Security 2015 Nasıldır?

Zakir Necefov

Hectopat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bitdefender Internet Security 2015 nasildir? Kullanan varsa yorum yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitdefender IS 2015 kullanıyorum. İnen zip, iso vb. dosyaları daha inme aşamasında iken taramaya başlıyor. Ayrıca çok iyi bir sistem güvenliği sağlıyor. Boşta iken sisteme yük olmuyor. Tarama esnasında ise 400MB'ta yakın RAM tüketimi ve 8350'yi %65-70 arası tükettiğini gördüm. Ama bu tüketim tarama işini benim hardcore moda almam ve hızlı olmasını istediğim için böyle.

Iyi midir yani? Bitdefender kullaniyorum virus kacar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisanslı olarak kullanıyorsanız sıkıntısız kullanırsınız. Alternatif olarak Norton Internet Security 2014 kullanıyorum ben. Gayet memnunum.

Şöyle eğer virüslerden kaçınma yollarını az buçuk biliyorsan seni virüslerden ve internet sayfalarından gelebilecek zararlılardan korur (Zero Day hariç*).

*: Peki neden Zero Day hariç?
Zero Day açıkları yani Türkçe karşılığı olan "Sıfırıncı Gün" açıklarını hiç bir AV firması tespit edemez. Ama ilk günü atlattıktan sonra otomatik olarak %99 diğer AV firmaları ile ortak havuzdan tanımlama çektikleri için sistemde ki koruma programı onları tanır ve artık bir tarama esnasında veya o açığın aktif olması durumunda onu engeller ve sistemden temizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…