BitDefender Internet Security yerine ne kullanılır?

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip ürünü Internet Security paketine yükseltmek istediğinizi belirtin, paket yükseltme ücreti bildiğim kadarıyla daha düşük detayları mail yoluyla verirler.
Ben bir göz atayım o zaman teşekkür ederim. Fakat antivirüs beni korur değil mi Internet Security'e göre?

Ben bir göz atayım o zaman teşekkür ederim. Fakat antivirüs beni korur değil mi Internet Security'e göre?
Elbette fakat aktif web koruması bulunmadığı için webden gelebilecek zararılara karşı savunmasız olursunuz.
Eğer paket size uygun gelmez ise en azından tarayıcıdaki güvenliği arttırmak adına Kaspersky Protection veya Bitdefender TrafficLight gibi güvenlik eklentilerini kullanın.

Comodo nasıldır şu an onu yüklüyorum da.

Comodo nasıldır şu an onu yüklüyorum da.
Firewall mı normal Internet Security mi? Firewall hariç önermiyoruz. Kaspersky, Bitdefender veya ESET'in dışına çıkmayın, çıkacaksanız da F-Secure, Sophos, TrendMicro, Norton gibi ürünlere yönelin en kötü.

Sanırım aradığım şey firewall onu kaldırayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…