BitDefender nasıl satın alınıyor?

Chris97

Yoctopat
Sadece kendi sitesinden almak istiyorum ama işleyişi anlamadım. Bu antivirüsleri netten alınca aktivasyon kodu gelmiyor muydu genellikle? BitDefender'de acaba direkt adrese kutu olarak mı gelecek yanlış anlamadıysam? Mesela 1 yıllık aldım diyelim, bitime az kala tekrar sipariş verip adrese yeniden mi kutu gönderecekler?

Hocam ödemeyi yaptıktan sonra eğer üyeyseniz hesabınızda ürünlerim gibi bir sayfada aktivasyon kodunuza ulaşabilirsiniz yada mail adresinize gönderilir. Normalde bu tarz alışverişlerde işleyiş böyledir.

Olmadı buradaki iletişim adreslerinden telefonla arayarak yada mail atarak sorun derim.

Öncellikle BitDefender sitesine üye olun ve almak istediğiniz paketi seçin. Programı yükleyin ya mail olarak kod gelecek ya da üyelik ile giriş yaptığınız da otomatik aktif olacak.

Ben sigortacıyım kendime acntürk koruma kalkanı sigortası yaptım ve sigorta içerisinde BitDefender'de hediye olarak geliyor. Normalde trend Micro kullanıyorum. Bu hafta BitDefender indirip aktif edeceğim.

Yoksa normalde BitDefender almak yerine Kaspersky alırdım çok daha uygun bir fiyatı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı