Çözüldü Bitdefender nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Entity3031

Femtopat
Merhaba PC'me Bitdefender ücretsiz versiyonunu yüklemek istiyorum. İnternete BitDefender yazınca birkaç tane sahte site çıkıyor, ben de biraz pimpirikli biriyim. Bana o yüzden BitDefender'in orijinal bağlantısını atabilir misiniz? Güvenilir bir şekilde indirebileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba PC'me Bitdefender ücretsiz versiyonunu yüklemek istiyorum. İnternete BitDefender yazınca birkaç tane sahte site çıkıyor, ben de biraz pimpirikli biriyim. Bana o yüzden BitDefender'in orijinal bağlantısını atabilir misiniz? Güvenilir bir şekilde indirebileceğim?

Çözüm
Arkadaş linki vermiş ama ben başka bir şey söylemek istiyorum. Ublock origin veya adguard ekleyin tarayıcınıza. Zararlı reklamları büyük ölçüde engellersiniz. Bitdefender yazdım sahte site veya reklam cart curt yok tertemiz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250529_224844_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250529_224844_Samsung Internet.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaş linki vermiş ama ben başka bir şey söylemek istiyorum. uBlock Origin veya AdGuard ekleyin tarayıcınıza. Zararlı reklamları büyük ölçüde engellersiniz. Bitdefender yazdım sahte site veya reklam cart curt yok tertemiz.

Hocam ben çok takıyorum bu virüs konularını ondan rahat bir şekilde indirmek için açtım konuyu, Yoksa bir sorun olduğu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı