D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 24 Nisan 2023 #1 Bu resimdekiler neden taranmadı virüslü mü bu dosyalar? Bunlardan bir sürü var hepsini atmayacağım o yüzden. Ayrıca bitdefender kullanmaya devam edeyim mi yoksa ücretsiz önerebileceğiniz başka virüs programı var mı?
Bu resimdekiler neden taranmadı virüslü mü bu dosyalar? Bunlardan bir sürü var hepsini atmayacağım o yüzden. Ayrıca bitdefender kullanmaya devam edeyim mi yoksa ücretsiz önerebileceğiniz başka virüs programı var mı?
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 24 Nisan 2023 #2 Kaspersky kullanın. Ayrıca bunlar virüs değil. Çoğu oyun dosyası ve umursamanıza gerek yok.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 24 Nisan 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: Kaspersky kullanın. Ayrıca bunlar virüs değil. Çoğu oyun dosyası ve umursamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
EkmekArasıRam dedi: Kaspersky kullanın. Ayrıca bunlar virüs değil. Çoğu oyun dosyası ve umursamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 24 Nisan 2023 #4 Donkobus dedi: Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İşine yaradı ise üstteki mesajımı "Rapor" ediğ sebep olarak "Çözüm" işaretleyebilirsin.
Donkobus dedi: Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İşine yaradı ise üstteki mesajımı "Rapor" ediğ sebep olarak "Çözüm" işaretleyebilirsin.