Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 AJFA dedi: Bitdefender TS'de ek olarak güvenlik duvarı var en basitinden. Ben olsam geçerdim. Yalnız sistemi Kaspersky'a göre biraz daha fazla yorar (en azından açılış hızını vb. etkiliyor), ona göre seçim yapın. Genişletmek için tıkla... Sistemi yorar derken etkisi oluyor mu antivirüs programının bilgisayara? Ona göre ben de kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
AJFA dedi: Bitdefender TS'de ek olarak güvenlik duvarı var en basitinden. Ben olsam geçerdim. Yalnız sistemi Kaspersky'a göre biraz daha fazla yorar (en azından açılış hızını vb. etkiliyor), ona göre seçim yapın. Genişletmek için tıkla... Sistemi yorar derken etkisi oluyor mu antivirüs programının bilgisayara? Ona göre ben de kullanacağım.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #2 Trabzon dedi: Sistemi yorar derken etkisi oluyor mu antivirüs programının bilgisayara? Ona göre ben de kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Başarılı AV'lerden biri tabii, sadece Kaspersky'a göre biraz daha fazla kaynak kullandığını belirtmek istedim.
Trabzon dedi: Sistemi yorar derken etkisi oluyor mu antivirüs programının bilgisayara? Ona göre ben de kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Başarılı AV'lerden biri tabii, sadece Kaspersky'a göre biraz daha fazla kaynak kullandığını belirtmek istedim.
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 AJFA dedi: Başarılı Av'lerden biri tabii, sadece Kaspersky'a göre biraz daha fazla kaynak kullandığını belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla... Ben Windows Defender'dan tarama yapıyorum. Bunu kullanmam daha sağlıklı olur değil mi?
AJFA dedi: Başarılı Av'lerden biri tabii, sadece Kaspersky'a göre biraz daha fazla kaynak kullandığını belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla... Ben Windows Defender'dan tarama yapıyorum. Bunu kullanmam daha sağlıklı olur değil mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #4 Trabzon dedi: Ben Windows Defender'dan tarama yapıyorum. Bunu kullanmam daha sağlıklı olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Defender, Bitdefender ve diğer AV'lere göre daha geride kalıyor.
Trabzon dedi: Ben Windows Defender'dan tarama yapıyorum. Bunu kullanmam daha sağlıklı olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Defender, Bitdefender ve diğer AV'lere göre daha geride kalıyor.
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #5 AJFA dedi: Tabii ki. Defender, Bitdefender ve diğer Av'lere göre daha geride kalıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
AJFA dedi: Tabii ki. Defender, Bitdefender ve diğer Av'lere göre daha geride kalıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.