BitDefender uTorrent'e izin vermiyor

Zwesta

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selam,

Bilgisayarıma UTorrent'i kurmaya çalıştığımda BitDefender izin vermiyor. Kapatıp tekrar denedim ama yine izin vermedi. Bildiğiniz farklı bir çözüm yolu var mıdır acaba?

uTorrent Web indirdim izin verdi ama tek sıkıntı indirmek istediğim dosya inmiyor indirme hızı 0B olarak gösteriyor

İndirdiğiniz Torrent dosyasında sorun olabilir veya güvenlik duvarından izin verilmediği zaman da bazen indirme olmuyor.

İndirdiğiniz Torrent dosyasında sorun olabilir veya güvenlik duvarından izin verilmediği zaman da bazen indirme olmuyor.
abi hallettim dosya indi şuan upload diye bişi yapıyo ama b upload bitmiyo ben bu dosyayı nasıl kurcam upload bir türlü bitmio

abi hallettim dosya indi şuan upload diye bişi yapıyo ama b upload bitmiyo ben bu dosyayı nasıl kurcam upload bir türlü bitmio
Upload siz iptal edene kadar bitmez En son hatırladığım kadarıyla dosyayı kaldır diyerek bitirebilirsiniz. Dosya ve veriyi kaldır seçeneğinden uzak durun tabi, indirdiğiniz dosya da silinir.

Upload siz iptal edene kadar bitmez En son hatırladığım kadarıyla dosyayı kaldır diyerek bitirebilirsiniz. Dosya ve veriyi kaldır seçeneğinden uzak durun tabi, indirdiğiniz dosya da silinir.
dosyayı nasıl indiririm

Evet var bir sürü klasör ve dosya icon.png ve setup.exe diye bir dosya var sanıyoruym setup.exe isimli dosya indirme programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…