K kor4y Kilopat Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar nette gezerken Bitdefender bana Bitdefender tarafından istismar girişimi engellendi diye mesaj geldi. IP adresini bile gösteriyordu. Şüpheye kapıldım birisi benim bilgisayarı izliyor mu diye. Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2020
Arkadaşlar iyi akşamlar nette gezerken Bitdefender bana Bitdefender tarafından istismar girişimi engellendi diye mesaj geldi. IP adresini bile gösteriyordu. Şüpheye kapıldım birisi benim bilgisayarı izliyor mu diye. Cevaplarınızı bekliyorum.
exp142 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 13 Haziran 2020 #2 VPN kullanıyor musunuz?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 13 Haziran 2020 #3 Engellediyse sorun yok. Zaten sistemi siber tehditlerden korumak için var antivirüs (günümüz ifadesiyle daha iyi koruma sağlayan IS) yazılımları.
Engellediyse sorun yok. Zaten sistemi siber tehditlerden korumak için var antivirüs (günümüz ifadesiyle daha iyi koruma sağlayan IS) yazılımları.
K kor4y Kilopat Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #4 exp142 dedi: VPN kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... yok kullanmıyorum 24099 dedi: Engellediyse sorun yok. Zaten sistemi siber tehditlerden korumak için var antivirüs (günümüz ifadesiyle daha iyi koruma sağlayan IS) yazılımları. Genişletmek için tıkla... endişe edecek bir durum yok yani hocam
exp142 dedi: VPN kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... yok kullanmıyorum 24099 dedi: Engellediyse sorun yok. Zaten sistemi siber tehditlerden korumak için var antivirüs (günümüz ifadesiyle daha iyi koruma sağlayan IS) yazılımları. Genişletmek için tıkla... endişe edecek bir durum yok yani hocam