Bitdefender virüsü silmiyor

Rescue Environment

bitdefender-rescue-environment[1].gif

38.45 daka önce yaptım taramaya devam ediyor peki bu işimi cözcek mi?

Hocam bakar mısınız malwere rootkit kulanıyur ya bitdefenderdemi öyle ortamı kurtarda rootkit mi kulanır.

@THE_MILLER hocam ortam kurtarmada bir şey bulmadı ama software dosyasını taratınca 1 tane virüs buluyur.

@THE_MILLER hocam endişe edilecek durum var mı?

Son düzenleme:
38.45 daka önce yaptım taramaya devam ediyor peki bu işimi cözcek mi?

Hocam bakar mısınız malwere rootkit kulanıyur ya bitdefenderdemi öyle ortamı kurtarda rootkit mi kulanır.

@THE_MILLER hocam ortam kurtarmada bir şey bulmadı ama software dosyasını taratınca 1 tane virüs buluyur.

@THE_MILLER hocam endişe edilecek durum var mı?
İlgili dosya konumunu kopyalayıp Dosya Yöneticisi'ne yapıştırın. Ve o dosyayı virustotal.com adresine atın. Bence false positive durumu yaşıyorsunuz. Çünkü virüsü sadece bitdefender tespit etmiş.

Bir de hiç bir şekilde virüs dosyası olduğunu düşündüğünüz dosyayı silemezseniz ve içiniz rahat etmezse kendi işinize yarayacak dosyaları bir usb aygıtına yedekleyip, bilgisayarınıza format atabilirsiniz. Garanti çözüm!

İlgili dosya konumunu kopyalayıp dosya yöneticisi'ne yapıştırın. Ve o dosyayı virustotal.com adresine atın. Bence false positive durumu yaşıyorsunuz. Çünkü virüsü sadece Bitdefender tespit etmiş.

Bir de hiçbir şekilde virüs dosyası olduğunu düşündüğünüz dosyayı silemezseniz ve içiniz rahat etmezse kendi işinize yarayacak dosyaları bir USB aygıtına yedekleyip, bilgisayarınıza format atabilirsiniz. Garanti çözüm!

Hocam bu dosyaya acma izniniz yok diyor VirusTotal'e yükleyince.

İlgili dosya konumunu kopyalayıp dosya yöneticisi'ne yapıştırın. Ve o dosyayı virustotal.com adresine atın. Bence false positive durumu yaşıyorsunuz. Çünkü virüsü sadece Bitdefender tespit etmiş.

Bir de hiçbir şekilde virüs dosyası olduğunu düşündüğünüz dosyayı silemezseniz ve içiniz rahat etmezse kendi işinize yarayacak dosyaları bir USB aygıtına yedekleyip, bilgisayarınıza format atabilirsiniz. Garanti çözüm!

Avast ile tarama yaptım ama cok kısa sürdü C diskini belek erişimi hepsine izin verdim halde hitman Pro gibi sanırsam anlamadım ama bir şey bulmadı malwere kasper Bitdefender tam tarama yaptım yine bir şey yoktu.

Son düzenleme:
Hocam bu dosyaya acma izniniz yok diyor VirusTotal'e yükleyince.

Avast ile tarama yaptım ama cok kısa sürdü C diskini belek erişimi hepsine izin verdim halde hitman Pro gibi sanırsam anlamadım ama bir şey bulmadı malwere kasper Bitdefender tam tarama yaptım yine bir şey yoktu.
Dediğim gibi önemli dosyalarınızı bir USB aygıtına yedekleyip, bilgisayarınıza format atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı