fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 24 Temmuz 2017 #1 Herkese merhaba. Bugün bilgisayarımı kullanırken Bitdefender'da bir bildirim farkettim. Web koruması, steam.exe'nin bir bağlantısını engellemiş. Hızlı tarama yaptım ayrıca, bir şey bulamadı. Sizce bir sorun oluşur mu?
Herkese merhaba. Bugün bilgisayarımı kullanırken Bitdefender'da bir bildirim farkettim. Web koruması, steam.exe'nin bir bağlantısını engellemiş. Hızlı tarama yaptım ayrıca, bir şey bulamadı. Sizce bir sorun oluşur mu?
H H. Hüseyin Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 1.464 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2017 #2 Üzülerek belirtmek isterim ki, Bitdefender'ınız kafayı yemiş IP Adresi, sunucu ve bağlanmaya çalıştığı adres Valve Corp.'a, yani Steam'e ait. Database Query — RIPE Network Coordination Centre Bitdefender yerine Kaspersky tavsiye ederim.
Üzülerek belirtmek isterim ki, Bitdefender'ınız kafayı yemiş IP Adresi, sunucu ve bağlanmaya çalıştığı adres Valve Corp.'a, yani Steam'e ait. Database Query — RIPE Network Coordination Centre Bitdefender yerine Kaspersky tavsiye ederim.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 24 Temmuz 2017 #3 H. Hüseyin dedi: Üzülerek belirtmek isterim ki, Bitdefender'ınız kafayı yemiş IP Adresi, sunucu ve bağlanmaya çalıştığı adres Valve Corp.'a, yani Steam'e ait. Database Query — RIPE Network Coordination Centre Bitdefender yerine Kaspersky tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, peki bir zararı olur mu olayın, hep bunu mu yapacak mı peki, nasıl onarabiliriz?
H. Hüseyin dedi: Üzülerek belirtmek isterim ki, Bitdefender'ınız kafayı yemiş IP Adresi, sunucu ve bağlanmaya çalıştığı adres Valve Corp.'a, yani Steam'e ait. Database Query — RIPE Network Coordination Centre Bitdefender yerine Kaspersky tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, peki bir zararı olur mu olayın, hep bunu mu yapacak mı peki, nasıl onarabiliriz?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 24 Temmuz 2017 #4 Paranoyak modunu açıksa kapatın. İstisnalara ekleyebilirsiniz Steam IP'lerini.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Temmuz 2017 #5 80 portunu kullandığı için uyarı vermiş büyük ihtimal. Defender güncelliğini devamlı sağlayın düzelecektir. Yada Bitdefender forumuna bildirin.
80 portunu kullandığı için uyarı vermiş büyük ihtimal. Defender güncelliğini devamlı sağlayın düzelecektir. Yada Bitdefender forumuna bildirin.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 25 Temmuz 2017 #6 Çok teşekkürler, zaten Steam'i değil güncelleme bağlantısını engellemiş galiba, Steam'e girilebiliyor.
Çok teşekkürler, zaten Steam'i değil güncelleme bağlantısını engellemiş galiba, Steam'e girilebiliyor.