Çözüldü Bitdefender yüksek RAM kullanımı normal midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tspmb7

Decapat
Kaspersky'dan Bitdefender'a geçtim. Kaspersky 150 MB RAM kullanırken Bitdefender şu an 665 MB RAM kullanıyor. Bir sorun mu var yoksa Bitdefender böyle mi çalışıyor anlamadım zaten 8 GB RAM var boşta kullanım 4.1 GB oldu Bitdefender yüklenince. Normalde 3 ve 3.5 arasındaydı boşta RAM kullanımı. Bunun bir çözümü var mı Kaspersky'a geri dönmeli miyim?

1767293819836.png

Çözüm
Bitdefender biraz fazla kaynak kullanıyor hocam. Normal yani. Kaynak sıkıntınız varsa Kaspersky daha mantıklı olur. ESET de bayağı hafiftir.
Normal kullanıcı için Windows Defender iş görüyor ama kullanım oranları normal.

Bitdefender biraz fazla kaynak kullanıyor hocam. Normal yani. Kaynak sıkıntınız varsa Kaspersky daha mantıklı olur. ESET de bayağı hafiftir.
Bu kullanım performans düşürür mü? Performans düşürmüyorsa benim için sıkıntı yok. Kaspersky gibi oyun modu varsa belki kullanımı düşüyordur daha denemedim oyun açmayı.

Bu kullanım performans düşürür mü? Performans düşürmüyorsa benim için sıkıntı yok. Kaspersky gibi oyun modu varsa belki kullanımı düşüyordur daha denemedim oyun açmayı.
Deneyip görün hocam. Memnun kalmazsanız değiştirirsiniz. Konudaki sorunuzun cevabı belli, Bitdefender diğer antivirüslere nazaran fazla kaynak kullanıyor. Bu bilinen bir gerçek. Anormal bir durum yok yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı