Çözüldü BitDefender'in tamamen silindiği nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar BitDefender'i silmek için kendi silicisini kullandım. Deneme sürümü olanı seçtim çünkü 90 günlük denemedeydim. Sonra kısayollar falan gitti. Denetim masasındakileri de sildim. Program files klasöründeki dosyalarını da silersem tamamen kalkar mı? Çünkü Avast kuracağım.

Çözüm
Tamam teşekkürler. Zaten kalkarken Defender uyarı vermişti Defender'i etkinleştirin diye. Zaten Defender ayarlarında yazıyordu BitDefender. Artık yazmıyor.
O halde kalkmıştır, Avast kurabilirsiniz. Kurulum sonrası yine Defender sağlayıcılarına bakın, modüller tam kurulduysa Avast Security orada görünür.

Avast'ta sanırım mining olayı vardı. Yani öyle bir şey hatırlıyorum. Öyle bir seçenek açık geliyor olabilir. Ona dikkat et. Bu arada Kaspersky öneririm Avast'tan ise. Performans olarak net Kaspersky.

Kendi kaldırma aracını kullandığınızda geride artık dosya bırakmıyor ki zaten, elle silmediniz umarım tüm yazılımı.

BitDefender yerine Avast seçmek de ilginç bir tercih olmuş.

Yok Premium lisansı var da. BitDefender çok RAM yiyor.
Kendi kaldırma aracını kullandığınızda geride artık dosya bırakmıyor ki zaten, elle silmediniz umarım tüm yazılımı.

BitDefender yerine Avast seçmek de ilginç bir tercih olmuş.

Elle silmediniz derken program files klasöründen mi bahsettiniz? Eğer oysa silmedim. Dediğim gibi sadece o araçla ardından Denetim Masası'ndan kaldırdım.

Avast'ta sanırım mining olayı vardı. Yani öyle bir şey hatırlıyorum. Öyle bir seçenek açık geliyor olabilir. Ona dikkat et. Bu arada Kaspersky öneririm Avast'tan ise. Performans olarak net Kaspersky.
Norton'da mevcuttu o, Avast'ta da varsa bilemiyorum ancak Norton'da vardı o.
Tamamdır o halde, evet Bitdefender bellek tüketimi yüksek. Tanılama verilerini bellekte depolamayı seçiyor kendisi.

Kendi kaldırma aracını kullandıysanız geride artık dosya kalmaz. Bitdefender VPN servisi ve Agent servisi var, onları da kaldırın. Denetim Masasından yapabilirsiniz. Tamamen kaldırıldığından emin olmak için Windows Defender'a girip aktif sağlayıcılara bakın, eğer sağlayıcı görünmüyorsa tamamen kaldırılmıştır.

Elle silmediniz derken program files klasöründen mi bahsettiniz? Eğer oysa silmedim. Dediğim gibi sadece o araçla ardından Denetim Masası'ndan kaldırdım.
Evet, elle silmeden kastım oydu, Denetim masasından kaldırdıysanız sorun yok dediğim yazılımları da kaldırın gereksiz olurlar ana modül olmadan.

Tamam teşekkürler. Zaten kalkarken Defender uyarı vermişti Defender'i etkinleştirin diye. Zaten Defender ayarlarında yazıyordu BitDefender. Artık yazmıyor.

O halde kalkmıştır, Avast kurabilirsiniz. Kurulum sonrası yine Defender sağlayıcılarına bakın, modüller tam kurulduysa Avast Security orada görünür.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…