BitDo Ultimate 2C analog çubukları işlemiyor

Yigit98

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam bir arkadaşım kolu yere düşürdü ve sonrasında her iki analog çubukları çevirirken çalışıyor. Ama tıklarken daha tok bir hissiyatla beraber hiç işlemiyor. Yurt dışından sipariş etmiştim, Ankara'da duruyorum. Tamir ettirmenin bir yolu var mıdır?

Dün akşam bir arkadaşım kolu yere düşürdü ve sonrasında her iki analog çubukları çevirirken çalışıyor. Ama tıklarken daha tok bir hissiyatla beraber hiç işlemiyor. Yurt dışından sipariş etmiştim, Ankara'da duruyorum. Tamir ettirmenin bir yolu var mıdır?
Biraz hassas cihazlar hocam bunlar. Bir içini açıp kontrol edebilirsin, garantisi de yokmuş zaten seninkinin.

Benim de X05 gamepadim masadan düşmüştü. LB tuşu bozuldu, bazen basıyor bazen basmıyordu. İçini açıp baktım, 2 saat kontrol ettim, hiçbir kırık da gözükmüyordu ama plastik kısım çok çok ufak bir farkla switchi sıyırıyordu. Switchin üstüne 2-3 kat küçük küçük kağıtlar yapıştırıp mesafeyi kısaltmayı denedim. Hissiyat ilk halinden biraz farklı oldu ama iş gördü neyse ki. Sen de yapabilirim diyorsan bir içini açıp kontrol edebilirsin.

Hocam şimdi aklıma geldi de 2C 'nin arka kısmında makro tuşları vardı. Nasıl yapıldığını tam hatırlamıyorum ama R3 L3 tuşlarını onlara atamayı deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı