Bitexen 70TL değerinde Airdrop dağıtıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Bitexen 70TL değerinde airdrop dağıtıyor, bitmeden katılın. KYC onayı yaptıktan birkaç gün sonra 5 exen=70 TL hesabınıza yatıyor. İlk para yatırmadan sonra çekebilirsiniz; 1 TL kadar ufak bir miktar yatırmanız yeterli olacaktır.
Refsiz link: www.bitexen.com

Referanstan kaydolursanız bir şey kaybetmezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
KYC onayı nedir?

KYC onayı nedir?
Kimlik ve Adres onayı.
18 yaş altı katılabiliyor mu?
Evet.
Arkadaşlar kimse size karşılıksız bir şey vermez. Gerçekten bunun içinde bir iş var. Bence bilgileri satıyor.
Doğrudur. Neredeyse kısmen haklısın dostum "Arkadaşlar kimse size karşılıksız bir şey vermez."

Fakat ben ailemdeki herkes ile kayıt yaptırdım. Bitexen ise -araştırırsan- İstanbul Üniversitesi'nin kurmuş olduğu bir borsa sitesi.

kimse size karşılıksız bir şey vermez.

Karşılıksız değil ki para kazanıyorlar bu işten.

Bence referans sistemiyle kaydolanlara hediye vermek saçma sapan reklam parası vermekten çok daha iyidir. Bu şekilde en az 10 kat daha fazla kullanıcı çektiklerine eminim.

Benim de 15 exenim vardı geçen hafta 4 lirayken sattım sürekli düşüyor diye. Ben sattıktan sonra 14'e uçtu bir anda. Garibanın yüzü gülür mü

Senin kaderin gariban olmak sanırım. Bazen ne kadar zorlarsan zorla şans sana gülmüyor ciddiyim.

kaderin gariban olmak

Ben harbiden ne yaptım şirk mi koştum şeytana mı taptım?

Dün gece hesapta azcık kalan exeni çekebilmek için (minimum 5 exen alınıop satılabiliyor o yüzden) 100 liraya exen aldım, sonra sattım hemen. O 100 lirayı şu an 160 lira olarak çekebilirdim. Allah'ım sen benim para kazanmama neden karşısın??

Senin kaderin gariban olmak sanırım. Bazen ne kadar zorlarsan zorla şans sana gülmüyor ciddiyim.
Exen'in değeri 22 TL(Yani 125 TL) olmuş. Kayıt olun şimdiden isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…